Dodaj do ulubionych

Polecam peeling+ maseczka

IP: *.tuwien.ac.at 07.06.06, 13:27
witam,
chcialabym podzielic sie z wami moim najnowszym odkryciem.peeling morelowy
gleboko oczyszczajacy st.ives-jest poprostu super.wczoraj pierwszy raz go
uzylam i skora naprawde jest o niebo ladniejsza, miekka i widocznie
rozjasniona.dodam,ze napewno zadowoli on fanki mocnego szorowania-drobinki
naprawde czuc, ale mimo to nic nie podraznia.jako,ze mam mieszana skore,do
tego bardzo wrazliwa, na to zaaplikowalam sobie maseczke NutriVita z dax
cosmetics.efekt-naprawde nawilzona, ladna cera z rana.takze polecam :)
milego dnia
Obserwuj wątek
    • oxy_gen_86 Re: Polecam peeling+ maseczka 07.06.06, 13:38
      Dziekujemy...wiemy:))
      DLa zainteresowanych wklejam link
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=6f28402f1860e21c6d190712a4aea93d&cmd=details&itemid=713

A skoro juz jestesmy przy pellingu - niem wiecie gdzie dostane wersje dla cery
      tradzikowej?? W Rossmanie sa wszystkie oprocz tej!!:/
    • carolinascotties to mój ulubiony i jedyny :) n/t 07.06.06, 13:40

• Gość: kasia Re: Polecam peeling+ maseczka IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 07.06.06, 19:56
      uważam, że to super, że pojawiło sie tyle maseczek i peelingów w saszetkach,
      wybór jest ogromny i coraz więcej firm produkuje te kosmetyki w takiej
      postaci;maseczki i peelingi w tubkach wystarczają na długo, ale czasem po kilku
      tygodniach stosowania nudziły mi się, a po kilku miesiącach, wręcz nie mogłam
      na nie patrzeć;najgorzej, gdy trfiło się na coś, co zupełnie mi nie
      odpowiadało; teraz kupuję tylko saszetki i cieszę się,że co tydzień mogę
      wypróbować coś nowego, moi faworyci i to:
      peeling Dax cosmetics Perfecta z bambusem
      maseczki: Dermika Nasycenie, Bielenda SPA luksusowa maseczka nawilżająca
      dziewczyny, kupujecie saszetki?
      • nessie-jp Re: Polecam peeling+ maseczka 07.06.06, 20:06
        Kupujemy saszetki :) Też bardzo lubię tę formę kosmetyku.

Z tym że ze stosowaniem co tydzień innej maseczki to ja bym uważała... Łatwo się
        naciąć na coś, co podrażni. Jak już znajdę coś, co mi odpowiada, to trzymam się
        tego przez jakiś czas. :)
        • Gość: kasia Re: Polecam peeling+ maseczka IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 07.06.06, 20:23
          tak, jest takie prawdopodobieństwo, ale ja jestem raczej z tych "
          guboskórnych" i na razie nie miałam takiego problemu; jedyny kosmetyk, jaki
          mnie kiedykolwiek uczulił to żel pod oczy - o ironio!- dla alergików- z AA
          • Gość: la_gatta tez lubie saszetki:) IP: *.tuwien.ac.at 07.06.06, 23:20
            saszetki to ja juz od dluzszego czasu kupuje, ale ten peeling pierwszy raz.moj
            ci on!!!:)czemu tak pozno na to wpadlam?
            pozdrawiam
            i
            dobranoc
      • colleen83 Re: Polecam peeling+ maseczka 08.06.06, 09:26
        Tez lubie maseczki w saszetkach. Jak mi sie cos znudzi to przynajmniej nie stoi
        i nie tworzy balaganu ;)
        Ja lubie nastepujace:
        - przeciwzmarszczkowa zelowa AA (zielona saszetka) - nawilza i nie zatyka porow
        - z glinka zielona Polleny Malwy
        - oczyszczajaco-rozjasniajaca Bielendy
        Wyprobowalam tez:
        - AA z woda z lodowca - tej juz raczej nie kupie
        - AA w bialo pomaranczowej saszetce, miala byc nawilzajaca a zawierala jakas
        glinke, calkiem niezla
        - Eris peel-of - chyba jednak ta forma maseczki nie jest dla mnie

Mam teraz resztke glinki zielonej Argiletz i nie moge jej zmeczyc. Poniewaz
        mialam wrazenie, ze za bardzo wysusza skore kupuje maseczke w saszetkach
        nawilzajaca z kolagenem Polleny Malwy i mieszam z ta glinka. Efekt calkiem
        niezly. Aczkolwiek takiej duzej tuby (400ml) juz nie kupie, bo sie po prostu
        nudzi.
        Peelingow w saszetkach nie probowalam. Niedawno kupilam w tubie enzymatyczny. Sa
        jakies tego typu w saszetkach?
        • Gość: Andzia Re: Polecam peeling+ maseczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:45
          > Mam teraz resztke glinki zielonej Argiletz i nie moge jej zmeczyc. Poniewaz
          > mialam wrazenie, ze za bardzo wysusza skore kupuje maseczke w saszetkach
          > nawilzajaca z kolagenem Polleny Malwy i mieszam z ta glinka. Efekt calkiem
          > niezly. Aczkolwiek takiej duzej tuby (400ml) juz nie kupie, bo sie po prostu
          > nudzi.
          Colleen, dodaj do glinki jakis olej (nie wiem, jaką masz cerę, dlatego pisze
          jakiś): jojoba, migdałowy, avocado, oliwę z oliwek. Maseczka nie będzie Cię
          wysuszać.
          • colleen83 Re: Polecam peeling+ maseczka 08.06.06, 21:30
            Mam mieszana, ze sklonnoscia do zapychania porow. Boje sie, ze po takim olejku
            bede miala wysyp krost. Slyszalam, ze olejek ze slodkich migdalow zapycha i
            powinnam go unikac w kosmetykach.
    • micol.f Re: Polecam peeling+ maseczka 08.06.06, 09:39
      rowniez polecam!!!uzywam od dawna!!jest super!!inne produkty tez!
    • Gość: kasia Re: Polecam peeling+ maseczka IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 08.06.06, 10:33
      a czy ktoś używał maseczki peel-off Perfecta Dax cosmetics? [zielona saszetka,
      z limonką chyba]; miałam problemy ze zdjęciem jej z twarzy, tak mocno przylegała
    • dorothy11 Re: Polecam peeling+ maseczka 09.06.06, 21:47
      Ten peeling jes faktycznie niezły, ale ja polecam maseczki i peelingi firmy
      Ahava i Natural Sea Care, są z minerałami morza martwego i rewelacyjnie
      oczyszczają pory, zapobiegają powstawainiu krost i nawet nos przestal mi się
      świecić, poszukaj na aukcjach internetowych bo w sklepie nie dostaniesz.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka