Dodaj do ulubionych

Testy Zeli do mycia

20.06.06, 10:01
www.oekotest.de/payment/oekotest/000/20031333.pdf
Testy Zeli do mycia
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kraxa dzieki brroger, jak zwykle przydatne info 20.06.06, 15:11
      Jeden generalny wnosek sie nasuwa- opakowania swietne gorzej z zawartoscia. A
      na Anike to juz sobie zeby ostrze dawno:-)
    • chihiro2 Re: Testy Zeli do mycia 20.06.06, 22:32
      Dziekuje, bardzo ciekawe. Nie masz moze wiecej takich testow?
      • melba_piszczykowa Re: Testy Zeli do mycia 22.06.06, 13:40
        no przeciez ma ;) a przynajmniej mial...
        www.uroda.de/
        • melba_piszczykowa Re: Testy Zeli do mycia 22.06.06, 13:45
          yyy przepraszam jeszcze, jesli ktos sie nie moze zalogowac to niech skorzysta
          ze strony:
          www.polonia-serwis.de/uroda/index.php
          • melba_piszczykowa Re: Testy Zeli do mycia 22.06.06, 14:01
            kurka to juz moj trzeci post, gadam sama z soba ;)
            tak sobie przegladam i widze ze przybylo duzo przepisow na domowe kosmetyki :)
            • mycha664 Re: Testy Zeli do mycia 22.06.06, 15:51
              Nie ma to jak rozmowa z kimś fajnym ;-)))))
              • melba_piszczykowa Re: Testy Zeli do mycia 23.06.06, 14:17
                :DDDDD
                oj mycha, mycha :)
                • brroger Re: Testy Zeli do mycia 23.06.06, 22:48
                  co do tych testow na mojej stronie to obiecuje ze od jutra beda juz ok
                  • chihiro2 Re: Testy Zeli do mycia 24.06.06, 09:34
                    Fajne sa te testy, poczytalam sobie wszystko (szkoda tylko, ze czasem format
                    nie jest za wygodny i trzeba czytac bokiem), bede mniej wiecej wiedziala, czym
                    sie kierowac przy zakupach. Ale zastanawia mnie jedno: Kupilam podklad
                    Heliotrop m.in. dlatego, ze oceniony zostal na "sehr gut", nawet sklad dostal
                    taka ocene, a tu na tym forum Kraxa napisala, ze sklad jest masakryczny... I
                    juz nie wiem, co mam o tym myslec...

I jeszcze jedno. Brroger, rozumiem, ze mieszkasz w Niemczech, tak? Ja
                    mieszkalam przez rok, dwa lata temu, ale wtedy natura sie az tak nie
                    interesowalam, przynajmniej nie w kontekscie kosmetykow (zaluje strasznie, bo
                    Niemcy to raj dla forumowiczek z NATURALNIE!). Powiedz mi, czy nie ma w
                    Niemczech podpasek i tamponow Natracare? Nie widzialam tej marki w testach, o
                    ile sie orientuje jest to jedyna marka, ktora produkuje w pelni naturalne
                    podpadki, wkladki i tampony. Chyba gdyby byla obecna w Niemczech umiesciliby ja
                    w rankingu, prawda?

Pozdrawiam i dzieki za swietnego linka do strony :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka