Dodaj do ulubionych

Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston

20.06.06, 18:32
Jest naturalna brunetka, ale zwykle miala ufarbowane wlosy na blond. Nie taki
jednowymiarowy i za jasny, ale bardzo naturalnie wygladajacy z pasmami
roznych odcieni. Nie widuje sie takiego koloru u wielu ludzi. Za trudny do
zrobienia?
www.beautyriot.com/HTML/Aniston_Jennifer_main.html
Obserwuj wątek
    • zwykladziewczyna5 No i fryzure tez ma zawsze swietna 20.06.06, 18:34
      Kopiowana przez wiele kobiet. Wydrukuje te zdjecia i zaniose pokazac mojemu
      fryzjerowi. Niech mnie tak obetnie. Tylko musze sie zdecydowac, ktore zdjecie
      wybrac, bo wszystkie sa swietnie.
    • monikas28 za to brodę kwadratową ma do chrzanu 21.06.06, 18:48
      • zwykladziewczyna5 Re: za to brodę kwadratową ma do chrzanu 21.06.06, 19:07
        W ogole jest brzydka, chociaz media probuja nam wmowic, ze jest piekna. Ma za
        to swietna figure, fryzure i zawsze super kolor wlosow. Prawie zawsze. Mnie sie
        podoba w takim kilkuodcieniowym ciemnym blond. Widzialam ja w ciemno brazowych
        jednokolorowych wlosach i uwazam, ze wygladala gorzej, niz w jasniejszym
        kolorze.
        • monikas28 Re: za to brodę kwadratową ma do chrzanu 21.06.06, 19:26
          Oj tak próbują nam wmówić,że to piękność ( nawet "People" uznało ją
          za "najpiękniejszą na świecie" chba 2 lata temu) a to zwykły paszczk. Ale- fakt
          włosy ma zrobione rewelacyjnie- pochwała i uznanie dla fryzjera!!!
    • banofee Re: Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston 21.06.06, 21:30
      Ja mam takie włosy nie wiecie jak się to robi??? Najpierw 3 razy pod rząd w
      odstępach kilkumiesięcznych robicie baleyage blond, potem jak już nie możecie
      patrzeć na te odrosty farbujecie na dziki kasztan, i po 2 miesiącach kasztan
      schodzi i zostaje Aniston.
      To skutek niedbalstwa, nie zabiegów :)
    • laurka2005 Re: Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston 21.06.06, 22:04
      Włosy jak włosy, ale jaka ona jest strasznie brzydka......
    • zwykladziewczyna5 Re: Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston 21.06.06, 22:41
      Nie uwazam jej za pieknosc, zachwycaja mnie jej fryzury i kolor, ktory wcale
      nie jest wynikiem niedbalstwa, ale efektem pracy dobrego fryzjera.
    • babunowa Re: Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston 21.06.06, 23:18
      ja mam taki kolor naturalny włosów i długo nie mogłam sobie z tym poradzić-nie
      to blond,ni rude,ni czarne;> przekonałam się,że nie są takie najgorsze odkąd
      kobiety nagminnie pytają mnie,w jaki sposób osiągnęłam ten odcień i tą
      świetlistość;>
      a co do farb,to myślę,że jeśli chodzi o dominujący kolor,to jest to mieszanka
      blondu,orzecha i brązu,a do tego pasma rozświetlające.Wydaje mi się,że w naszej
      rzeczywistości fryzjerskiej,takie coś może się udać bardziej przez przypadek,niż
      jako zamierzony efekt;)ewentualnie zostaje opcja kombinacji w domu z
      kolorami.Tak czy inaczej jak patrzę i na gwiazdy i na tv,to zaczynam wątpić na
      kosmetyki dostępne na naszym rynku :( i te pielęgnacyjne i te nablyszczające i
      inne :(
      • zwykladziewczyna5 Re: Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston 21.06.06, 23:47
        Mysle, ze kosmetyki sa dostepne, ale brakuje dobrych fryzjerow. W Stanach tez
        nie kazdy fryzjer potrafi osiagnac taki kolor, a jesli trafi sie taki artysta,
        to taka usluga duzo kosztuje. Poza tym farbowanie odrostow po takiej zabawie
        kolorem jest trudniejsze od farbowania jednym kolorem.
    • saskiaplus1 Re: Podziwiam kolor wlosow Jennifer Aniston 22.06.06, 08:10
      To nie jest facet w przebraniu???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka