extreme_honey 04.07.06, 12:41 Moja mama przed chwilą otrzymała przesyłkę z kuracją Inneov. Czyli to jednak nie jest "ściema", sama jestem zaskoczona bo już myślałam, że dałam się złowić i podarowałam streetcom moje i mamy dane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
courtney Re: Inneov, a jednak to nie przekręt 04.07.06, 12:43 a czy Twoja mama dostala wczesniej maila z info ze zakwalifikowała sie do tej akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Inneov, a jednak to nie przekręt 04.07.06, 12:46 Tak, dostała maila tego samego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kiara22 Re: Inneov, a jednak to nie przekręt 04.07.06, 17:22 No i moja dzis dostala paczke - fakt nie byla to ściema Odpowiedz Link Zgłoś
solbi Re: Inneov, a jednak to nie przekręt 04.07.06, 17:51 moja mam dostala dzisiaj 3 opakowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: Inneov, a jednak to nie przekręt 04.07.06, 18:15 Chętnie bym swoją mamę zgłosiła, ale nigdzie nie mogłam znaleźć informacji, a podobno pojawiały się tutaj i na wizażu. Teraz już za póżno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 oddam zestaw Inneov 05.07.06, 21:16 Witam:) Otrzymałam dziś przesyłkę, którą miałam zamiar podarować mamie. Tak też uczyniłam, ale pojawił się problem- myślałam że są to jakieś kremy a okazało się, że to tabletki. Ponieważ moja mama codziennie musi się faszerować różnymi specyfikami z uwagi na stan zdrowia, postanowiła, że nie skorzysta z kuracji Inneov. Dlatego też moge ją komuś odstąpić. Prosze o kontakt, możliwie jak najprędzej, bo w sobote wyjeżdzam na 1.5 m-ca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwuniaw do pestka 05.07.06, 21:34 hej pestka, Ja chętnie podaruje mamuśce taki zestaw. taka sie pomarszczona zrobiła. A jaka jest cena? DZieki. Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 Re: do pestka 05.07.06, 23:35 do sylwuniaw- zestaw jest oczywiscie gratis, tak jak go otrzymałam, byłabym jednak wdzięczna za zwrot kosztów przesyłki:) jeśli jesteś zainteresowana bardzo proszę o kontakt na priv :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: do pestka 06.07.06, 09:25 Ja do ciebie napisałam na priv. ale nie odpisałaś :) Mogę się podzielić i wziąśc 1 opakowanie jesli można oczywiście. Może jesteśmy z 1 miasta i przesyłki nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 Re: do searena 06.07.06, 09:37 dziewczyna, której odpisałam na forum się nie odezwała, ale na priv odezwało się kilka osób i niestety musiałam obrać strategię kolejności zgłoszeń. Także przykro mi, znalazła się osoba zainteresowana, która dała odzew. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś