Dodaj do ulubionych

Meteoryty-wymienię

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 10:57
Wymienię nowe meteoryty Guerlaina na dwa opakowania pudru rozświetlającego
Revlon Skinlights kolor - natural light (najjaśniejszy).
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Meteoryty-wymienię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 14:04
      Cześć!
      A może sprzedasz meteoryty?Chętnie je kupię.Jeśli jesteś zainteresowana, napisz
      na a.lesiak@interia.pl. Pozdrawiam i czekam na kontakt,Aga
    • Gość: Do Agnieszki Re: Meteoryty-wymienię IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 13:26
      Aga jak się nikt nie zgłosi do wymiany to dam znać, czy sprzedaje. Pozdrawiam.
      • Gość: Agnieszka Re: Meteoryty-wymienię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 14:47
        O.k., wobec tego czekam. Miłego weekendu :0)))
    • Gość: do Agnieszki Re: Meteoryty-wymienię IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 14:18
      Aga niemożliwe żeby maile przychodziły puste, wysłałam sama do siebie i jest
      ok,najlepiej pisz do mnie tutaj :-). Jeśli uda Ci się kupić te pudery
      skinlightsa to chętnie wymienię je na meteoryty, na razie nie sprzedaję
      meteorów. Pozdrawiam-Magda.
      • Gość: Agnieszka Re: Meteoryty-wymienię IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 16:55
        Cześć!
        Fajnie, wobec tego rozejrzę się za skinlights - to ma być puder w kremie, sypki
        czy korektor?I jeśli mogłabyć dokładnie okreslić kolor i pojemność, żeby nie
        było pomyłki. Aha, czy te meteoryty są jasne (tzn. różowe, białe,zielone, itp)
        i czy ich objętość to 29 gram?Pozdrawiam, czekam na maila i ruszam na zakupy.
        • Gość: Madziulka25 Re: Meteoryty-wymienię IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 17:39
          To może nie być takie łatwe, dzwoniłam do dystrybutora i ten puder będzie
          wycofany ze sprzedaży więc może uda Ci się znaleźć coś ze starych dostaw. To
          mają być dwa opakowania pudru sypkiego Revlon Skinlights kolor natural light nr
          01 (najjaśniejszy). Pozdr. - M.
    • Gość: Madziulka25 Re: Do Agi IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 17:42
      Aha, to jest duże plastikowe opakowanie, różnokolorowe kuleczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka