b_rawurka 17.07.06, 17:46 Zastanawiam sie czy dobrym pomyslem jest zakup depilatora? macie moze jakies propozycje? jakiej firmy? czy jest skuteczny? piszcie co wiecie ;p pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfia4 Re: depilator 17.07.06, 17:48 wiemy np. że jest wyszukiwarka i mnóstwo wątków o depilatorach:) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: depilator-niezbędny 19.07.06, 10:18 ja bez depilatora bym sie nie obyła stosuję go 10 lat i jest nie zbędny, teraz po takim czasie stosuję go co 3 tyg i jest spokój, a wosk trochę kosztuje , kup sobie dobrej firmy na braun nie będziesz żałować pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_cz Re: depilator 19.07.06, 11:28 serdecznie odradzam. Do dzis nie moge pozbyc sie blizn po depilatorze! Tez mi odradzano, nie posluchalam i mam nauczke, ze nie chodze w krotkich spodniczkach latem, a nad jeziorem kapie sie na dzikiej plazy, bo tak to nieciekawie wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: depilator 19.07.06, 11:35 Czy ktoś mnie może uświadomić o co chodzi z tymi bliznami po depilatorze ? Stosuje depilator 10 lat i chyba nigdy czegoś takiego nie doswiadczyłam. Co prawda włosy od czasu do czasu wrastają i robi się od tego taka malusienka blzna ale potem zaraz znika. A jak skóra latem jest opalona i ma stały przewiew, to wtedy nic nie wrasta. Najgorzej jest zimą kiedy trzeba nosic rajstopy i sktóra nie oddycha,ale wtedy tez blizn nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś