effi 31.07.06, 00:12 dobry? warto? czy rzeczywiscie nadaje objetosc? mam wlosy dosc geste, ale szybko sie przetluszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effi Re: citrus lift 31.07.06, 23:02 wiem, reklama beznadziejna, ale moze jednak ktoras juz sie skusila? Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: citrus lift 31.07.06, 23:18 ogólnie lubię szampony tej firmy, ten też mi się podoba, ale jakiejś specjalnej objętości nie zauważyłam;) może dlatego, że mam długie włosy. jeśli też masz takie i liczysz na objętość, to może się nie udać... ale nie sądzę, żeby z takimi włosami jakiś szampon sobie poradził. ten jest w porządku, poza tym. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
eviy Re: citrus lift 01.08.06, 08:50 No to jest mój ulubiony szampon teraz :) Używam go z odżywką z tej samej serii i bardzo oba produkty polubiłam...Spektakularnych efektów nie oczekuj ale włosy po nim są faktycznie lekko uniesione i ładnie błyszczą, no i ten zapach...mmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
effi Re: citrus lift 05.08.06, 01:09 a co z przetluszczaniem sie wlosow? lepiej, gorzej, bz? Odpowiedz Link Zgłoś