gofera1 02.08.06, 08:54 Ja użuwam Miracle Lancome, a jak było chłodniej Emporio Femme Armani, polecie jakieś delikatne zapachy, zależy mi na zapachu Arbuza lub ogórka pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daggy4 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 09:06 arbuz jest chyba w "true star gold" tommy hilfiger ja akurat uzywam "be delicious" DKNY, ale juz mi sie znudzily... Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra711 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 17:02 Fragrant Body Splash i Silkening Body Splash firmy Victoria's Secret. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_lez Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 09:07 Ja używam Escady Island Kiss Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 osmoz 02.08.06, 09:07 moze znajdziesz cos na tej stronce :) www.osmoz.com/index_menu.asp Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: osmoz 02.08.06, 09:11 dzieki jesteście bardzo pomocne, można na Was liczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 09:32 "My Givenchy"- zapach według mnie w sam raz na lato, bardzo zabawny i lekki. A czasem ku zgrozie niektórych ;) forumek nawet "Amarige" :P Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 14:41 Wygląda na to,że nie używacie perfum Odpowiedz Link Zgłoś
asienka81 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:01 donna karan new york, uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:08 cos mówi ta nazwa, a mozesz opisać ten zapach drogie sa? Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:29 to te w smukłej, srebrnej butelce? z aromatem wódki? czy są trwałe? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka81 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:41 tak, to te w smuklej takiej przydymionej butelce, takiej szarawej, dla mnie sa rewelacja i sa bardzo trwale, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala.m1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 11:51 cacharel-promesse Odpowiedz Link Zgłoś
mika13 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:30 AQUA DI GIO Giorgio Armani Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:34 też mi sie podoba taki zapach, Armani ma fajna nutę, tak dla ciekawości, wiecie,że w Japonii nie mogą sie perfumować, bo jak by takich elegantek weszło do metra do dopiero byłaby mieszanka hahahahahah my to mamy dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:41 gofera1 napisała: > też mi sie podoba taki zapach, Armani ma fajna nutę, > tak dla ciekawości, wiecie,że w Japonii nie mogą sie perfumować, bo jak by > takich elegantek weszło do metra do dopiero byłaby mieszanka hahahahahah my to > mamy dobrze no, coś mi się przypomniało a propos "mieszanki", historyjka "z życia", miejsce akcji "Galeria Centrum", powiedzmy że dość wcześnie po przemianowaniu z Domów Towarowych Centrum, stoisko perfumeryjne, odpowiedź pani na pytanie klienta czy może wypróbować zapach "nie, bo jakby się każdy tak psikał to byłby smróóóóóóóóód" :D Proszę co zdziałała konkurencja, teraz to nawet smróóóóóóóóód są w stanie znieść ;), ach, kiedyś to było dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:45 obserwując to co piszecie bardziej nastawjacie się na perfumy ogrinalne?, bo ja wole przez pół roku oszczędzać i kupić sobie fajny zapach niż jakieś pomyjki a Wy? jestem maniaczką zapachów mam 6 butelek ale chetnie kupiłabym sobie 7 właśnie tych na lato arbuzowych lub ogórkowych, fajny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:49 A no, poczekaj, coś mi się przypomniało, bo też ilość buteleczek w mojej łazience zakrawa już na lekką manię, cosik swieżego i dość niepopularnego chyba: www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=9804polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:53 oj, ups, pomyliłam, mam to: www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=1211 ale tamten pierwszy chyba lepiej pasuje do określenia "świeży" (po opisie), "esencię" włąsnie wącham i jest właśnie też superlekka. Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:51 ja też wolę oryginalne perfumy, nawet ostatnio mam tak, że działa na mnie marka ekskluzywnych zapachów, w jakimś stopniu uważam je za lepsze niż np. tańsze, jak puma czy adidas. Ale mam tak tylko momentami, potem myślę sobie, że 200 zł to dużo jak na zapach. ale z drugiej strony fajnie jest mieć chociaż jedną buteleczkę czegoś takiego.snobizm? chęć poznania smaku luksusu? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:57 Uważam ,że dobry zapach moze naprawdę poprawic nastrój, dobry zapach na mnie działa a węch mam jak pies wyczulony, niestety czuję te brzydkie zapachy o zgrozo, kiedys przechodziłąm koło kobiety która była poperfumowana opium chyba kupionym na stadionie myslałam,że zwymiotuję Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 12:06 "niestety czuję te brzydkie zapachy o zgrozo," A co to znaczy brzydki zapach? O gustach, rowniez tych zapachowych dyskutowc sie nie powinno, kazdy lubi cos innego. Ja np. nie lubei DKNY, jest za slodka dla mnie, az mdlaca za to na lato uwielbiam Pamplelune (niektorym pachnie jak siki kota:), Image lub o oui . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa cacharel Gloria body mist 03.08.06, 13:20 na zmiane z woda toaletowa azzura Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Jakich używacie perfum w takie upały 02.08.06, 15:57 Na dzien woda kolonska Yves Rocher o zapachu zielonej herbaty-swiezutka i orzezwiajaca :) lub "Allure" Chanel. Na wieczor "Sunset" Naomi Campbell. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 12:44 Kenzoki - zielone lub biale. Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 13:23 moschino- I love love Odpowiedz Link Zgłoś
tyka444 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 15:24 Truth - Calvin Klein - dobry na kazda pogode :) Odpowiedz Link Zgłoś
malamuszelka Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 19:00 Polecam mgiełki do ciała firmy Coty - szczególnie zapach morski i zielonej herbaty - są trwałe, odświeżają i nie są tak ciężkie jak perfumy. Kosztują ok 12-15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Jakich używacie perfum w takie upały 03.08.06, 20:27 W ciągu dnia świetnie sprawdza się cytrusowe Oui Lancome, na letni wieczór dobry jest zapach Paradise Passion Naomi Campbell. Na tych drugich jednak trochę się zawiodłam - na lato są ok, ale to nie do końca mój zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 04.08.06, 11:41 nie krytykuje preferenci zapachów, tylko chodiło mi,ze mam bardzo wyczulony nos i czujezapachy nawet nie pożądane np w autobusie pot itp zmieszany z perfumami , które nie koniecznie pomieszany ładnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
franzza Re: Jakich używacie perfum w takie upały 04.08.06, 12:40 Na lato sprawiłam sobie taki delikatny, słodkawy zapaszek Echo Davidoof. W innych porach roku najardziej lubię Sensi Armani, Miracle Lancome, Pour Femme Lacoste.Czyli ogolnie delikatne zapachy. I popieram autorkę watku,że przymusowe wdychanie w lecie perfumowych oparów w autobusach nie jest najprzyjemniejszym doznaniem. Jak jeszcze panowały upały to miałam okazję siedzieć koło kobitki wypsikanej Coco Madmouiselle. Zapach w sumie bardzo lubie (nawet kiedys sama miałam),ale na litość boską, uzywanie czegoś tak mocnego w 35 stopniowych upałach, to przegiecie. Az mi się słabo zrobiło od tego zapachu pomieszanego z ogolnym odorem potu w autobusie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: nina ricci premier jour 04.08.06, 20:02 ale z arbuzem i ogórkiem nie ma nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
franczeska_25 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 05.08.06, 13:18 Ja uzywam C-Trhu niebieskie Aqua Marine, wprawdzie to jest woda toaletowa, a nie perfumy, ale zpach piękny, długo utrzymujący się. Kupiłam w zestawie z dezodorantem oraz kuferkiem na kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 08.08.06, 08:13 zdecydowanie lubie zapachy w chłodniejsze dni, jak sa upały zapach staję się duszący Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: Jakich używacie perfum w takie upały 08.08.06, 09:15 Jeśli chodzi Ci o zapach z ogórkiem, to będzie to na pewno zapach sprzed kilku lat od Kenzo. To woda toaletowa eau de cośtam - niestety nie pamietam dokładnie nazwy (ale jest dostępny). Zapach wg mnie jest wodno-ogórkowy, bardzo delikatny i zupelnie się nienarzucający. Ja osobiście na bardzo ciepłe dni lubie Adidasa Moves, za to że jest chłodny i zupełnie niesłodki - oczywiście w przyzwoitych ilościach ;). Odpowiedz Link Zgłoś