zoe28 10.08.06, 21:24 Jeśli ktoś zamawiał w tym sklepie, był zadowolony bądź nie - proszę o info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: Tagomago.pl 11.08.06, 08:36 Ja- ostatnio zamawiałam, kilka opakowań wód toaletowych. Cena atrakcyjna, towar w porządku, opakowany starannie, ale bardzo brzydko (paczka była wypchana gazetą), czas dostarczenia- tydzień (ja zapłaciłam od razu). I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Tagomago.pl 11.08.06, 09:12 Zamawiałam raz i byłam zadowolona. Przesyłka w miarę szybko, perfumy w fajnej cenie i ok, jakaś próbka gratis. A że pudełko wypełnione gazetą? No fakt, było... Mnie to nie przeszkadza, byle towar dotarł nieuszkodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
nusiak85 Re: Tagomago.pl 11.08.06, 09:27 Też zamawiałam z tego sklepu i wszytko było w porządku. Zamówiłam w niedzielę wieczorem,a towar był już w środę po południu :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Tagomago.pl 11.08.06, 14:20 Dziękuje za opinie:) Ja zamówiłam wczoraj, cena dużo niższa od sephorowej i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś