Dodaj do ulubionych

Biotatuaż

16.08.06, 19:25
Biotatuaż czyli tatuaż utrzymujący się 2 - 5 lat. Może ma któraś z Was?
Chciałabym się dowiedzieć czy boli i przede wszystkim jak schodzi? Nie
pogardzę, jeśli któraś poleci mi jakiś salon w Warszawie :)
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • d.blue Re: Biotatuaż 16.08.06, 19:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=46778290&a=46786146
      • saga1985 Re: Biotatuaż 16.08.06, 19:48
        Hmmm a ktoś wie dlaczego już nie robią?
        • ladyblue Re: Biotatuaż 16.08.06, 20:04
          bo to straszny shit i oszustwo wielkie. pewnie mieli za duzo reklamacji.

nie myśl o tym, dziewczyno, krzywde wielka byś sobie zrobiła.

taki tatuaż nie znika w jeden dzień, nikt nie zagwarantuje ze zniknie
          calkowicie. perspektywa noszenia przez kilka lat rozmazanej plamy na skorze nie
          kojarzy sie ani estetycznie ani ladnie. widziałam takie biotatuaże - w każdym
          porzadnym studio tatuazu pokaża Ci takie zdjęcia i jak zakrywano takie slady juz
          prawdziwym tatuażem.

jeśli tatuaż to TYLKO trwały i TYLKO w studiu tatuażu. w żadnym wypadku kosmetyczka.

a jeśli cos na chwilę - rysunek henną, można ją nawet w rossmanie kupić od niedawna.
          • saga1985 Re: Biotatuaż 16.08.06, 20:12
            W swej nieskończonej naiwności liczyłam, że z czasem zrobi się brązowy, potem
            brązowy zrobi się czerwonawo - różowawy i jakoś zniknie... No, a teraz to się
            zaczęłam zastanawiać :( wolałabym nie chodzić z takim "siniakiem" przez dwa
            lata :(
            • ladyblue Re: Biotatuaż 16.08.06, 20:22
              no własnie problem w tym ze nie znika calkiem a robi się bardzo brzydki.
              i wtedy albo laserowe usuwanie i blizny albo pokrycie prawdziwym tatuażem.

na stronach internetowych salonów tatuażu są w galerii działy zatytułowane
              "cover ups" - i tam znajdziesz zdjęcia biotatuży i źle zrobionych tradycyjnych
              tatuaży, a także jak to naprawiano.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka