pipi31 30.08.06, 13:01 Czy juz powinnam uzywac kremow przeciwzmarszczkowych, kremy z retinolem co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek_mysiulek Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 30.08.06, 13:30 Podobno po 30-ce powinno się używać już jakiegoś kremu przeciwzmarszczkowego. Ja mam skończone 30 i używam nawilżającego matującego na dzień i od czasu do czasu na noc regenerujący. Ponadto codziennie kremu pod oczy. Zamierzam w najbliższym czsie kupić coś przeciwzmarszczkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 30.08.06, 14:20 Ja przerzucilam się ostatnio z Avene na Femi. Stosuję preparaty o działaniu przeciwzmarszczkowym, ale albo są delikatne albo mało mają składników (krótka lista skladników), gdyz mnie nie uczulają. Wiele kosmetyków (różnych firm) o zdekalrowanym dzialaniu odżwyczo- przeciwzmarszczkowym powoduje u mnie uczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 30.08.06, 15:01 Ja używam aktualnie koncentrat L'orela przeciwko zmarszczkom mimicznym. Bardzo przyjemny krem- polecam. Osobiście uważam, że po 30 już można spokojnie używać kremów przeciwzmarszkowych, bo przecież mamy zapobiegać zmarszczkom, a raczej trochę opóźnić ich nieuchronne pojawienie się... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet Age Expert AA Oceanic 30.08.06, 16:02 bardzo dobry, szczególnie ten na noc Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja77 Re: Age Expert AA Oceanic 30.08.06, 16:15 zreszta jak sama nazwa wskazuje te kremy są"przeciwzmarszczkowe"więc...lepiej zapobiegac niż leczyc jak to mówia:)ja używam obecnie z AA krem przeciwzmarszczkowy,poza tym DDML,krem pod oczy ale tylko nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_35 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 23.10.06, 15:12 Ja używam kremów z serii Myokine- VICHY. Uważam, że są bardzo skuteczne i stosunkowo niedrogie jak na tę jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
platka6 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 23.10.06, 17:55 Myokine vichy dla mnie najlepszy w tej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
gonzalesik Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 23.10.06, 19:51 Dla mnie też rewelacja jest MYOKINE Vichy, jednak na noc zaczynam szukac czegoś bardziej spektakularnego. To znaczy jak wstanę, żeby cera była gładziutka. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza1970 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 12.11.06, 22:20 A próbowałaś Fusio- filmów na noc (z Myokine oczywiście) :) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_35 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 13.11.06, 23:55 Ja uważam, że fusio filmy są świetne.. Ale to zależy o jakie spektakularne efekty Ci chodzi. Kiedyś użyłam konkurencyjnego kremu na zmarszczki, nieco tańszego niż Vichy i obudziłam się z czerwonymi kropkami na policzkach i czole.. to dopiero był "spektakularny efekt" !! Odpowiedz Link Zgłoś
edithea Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 23.10.06, 21:00 Avon Anew Thermalfirm - bardzo dobry. Anew Alternative - rewelacja. Yves Rocher Serum Vegetal - takie sobie, nie widzę po nich efektów. To czy możesz używać przeciwzmarszczkowych zalezy od stanu twojej cery. Jak trzeba to trzeba, kremy dobiera się teraz do cery a nie do wieku. Ja nie używam przeciwzmarszczkowych bo nie muszę, natomiast używam liftingujących i napinających bo mi skóra w dół opada :) Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 24.10.06, 12:17 skóra twarzy zaczyna sie starzeć w wieku 25 lat wiec 30 to juz najwyższa pora aby zacząć stosowanie kremów przeciwzmarszczkowych. Dzień kremy nawilżajace + krem pod oczy po wcześniejszym umyciu twarzy mleczkiem/żelem/tonikiem - w zależnosci od rodzaju cery - noc zawsze kremy odżywcze. Kremy z retinolem tylko w okresie jesienno zimowym i tylko na noc, ze wzgledu na silne steżenie wit. A. Jeśli nie ma całej pielęgnacji nawet kremy za 200 nie działają tak jak powinny. I co najważniejsze cała pielęgnacja powinna byc z jednej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 24.10.06, 12:19 też mam 30 lat :) uzywam Oriflame i jestem zadowolona z efektów. Retinol pod oczy super wygładził mi zmarszczki a miałam ich troche ze wzgledu na geny i głupotę (kiedys chodziłam do solarium). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 24.10.06, 13:58 teraz używam: reti z erisu , jest dosyć lekki wcześniej używałąm revitalift loreal i revitalift w buteleczce-dwuskładnikowy biało-czerwony baaaardzo! dobry pod oczy antigravity clinique - taki sobie jak na tę cene więcej sie spodziewałam m Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna47 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 24.10.06, 13:58 Hejka, wiem,że piszecie o kremach ale może mi doradzicie co mam robić. Mam 31 lat i drobne zmarszcki wokół ust (skutek lat młodzieńczych i totalnej głupoty- paliłam papierosy nie duzo ale przez prawie 10 lat) i chcialabym żeby one się chociaz nie pogłębiały, bo zlikwidowac sie tych drobnych kreseczek na pewno nie da, przeszłam zabiegi mikrodermabrazji i nic. Pinieądze wyrzucone w błoto.Jak były drobne kreseczki tak są... a kasa zmarnowana. Może znacie dobre sposoby na takiego typu problemy? ZUZIA Odpowiedz Link Zgłoś
sen_o_warszawie Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 13.11.06, 09:31 mam 32 lata i też się zastanawiam co wybrać - a co sądzicie o active C (z La Roche)- czy to dobry pomysł (bo skłaniam się właśnie aby go kupić)? Odpowiedz Link Zgłoś
ariete1 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 13.11.06, 17:26 Hej! Z tanich i wedlug mnie doskonalych: Perla i jedwab z Miraculum, Stop z garniera (malo gdzie go mozna dostac- jest zarowno na noc jak i na dzien), Inositol- Yyes Rocher (na pierwsze zmarszczki), z drozszych Reponse Vitalite - Matis, Hydra Complete z Estee Lauder na noc- Anev alternative z Avonu (ostatnio odkryty- super ).To tyle z takich ktore ze spokojem moge polecic. Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdoska1 Re: DO 30 latek-Jakich kremow uzywacie? 14.11.06, 07:41 a ja używam iwostin krem o pżedłużonym działaniu nawilżający i krem na noc z witaminami odżywczy - bardzo dobre dla mojej mieszanej cery Odpowiedz Link Zgłoś
emi_forever Re: Szaro-bura skora w zimie-co z nia zrobic? 15.11.06, 13:21 i jak się sprawuje effaclar K na noc co parę dni? Odpowiedz Link Zgłoś
irmka Re: 15.11.06, 13:49 MAm 31 lat i wyglądam na 25. Zawsze stosuję kremy dla kobiet starszych o 5 lat i to daje efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda769 Re: 15.11.06, 19:35 ja własnie wczoraj zakupiłam Age Delay z Chanel na noc. Cudowny. Kusi mnie wersja dzienna. Czy któraś z was używała? Uwielbiam kremy które zostawiaja na skórze taki hmmmm .... aksamit:) i ten krem takimi sie wydaje. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monia316 Re: 16.11.06, 23:22 Witam, gorąco moge ci polecić wersje dzienna tego kremiku. Byłam z niego bardzo zadowolona, ładnie się wchłaniał, pokład też na nim sie dobrze rozprowadzał, porów nie zatykał. Naprawdę przyzwoity kremik. Odpowiedz Link Zgłoś