rozaianna 31.08.06, 19:23 Jesli tak to jaka jest reacja skóry? czy twarz sie jeszzce berdziej nie przetłuszcza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozaianna Re: Ktos stosował Seboderm emulsje? 01.09.06, 12:09 nic to nie pomaga?nic a nic? stosowałas na łojotok czy na łojotokowe zapalenie skóry?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: Ktos stosował Seboderm emulsje? 01.09.06, 12:24 hmm do tej pory spotkałam sie tylko z pozytywnymi opiniami. zastanawiam sie czy nie wyprobowac choc nie mam jaichs strasznych problemów z łojotokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nika Re: Ktos stosował Seboderm emulsje? 01.09.06, 12:41 to jak znasz opinie to wiecej Ci juz chyba nie potrzeba :) zaszkodzic tez nie zaszkodzila, wiec jak masz ochote to probuj. Odpowiedz Link Zgłoś
honia_pn Re: Ktos stosował Seboderm emulsje? 01.09.06, 14:59 ja poszlam do dermatologa, bo mialam zapalenie skory(na glowie) przepisala mi babeczka szampon seboderm, i nic mi sie nie poprawilo, mialam tylko jeszcze lupiez.., polecam na wszystkie jakies skorne dziwactwa, zestaw mineralow vitapil, mnie pomogl przeciagu paru tygodni, kosztuje kolo 20 zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
rozaianna Re: Ktos stosował Seboderm emulsje? 01.09.06, 19:23 no własnie ...czasami pomoze a czasmei jeszcze gorzej. ja sie zastanawiam nad tym preparatem na twarz.. Odpowiedz Link Zgłoś