Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:57 co sądzicie o tym biurze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakofoniks Re: Easy Travel 14.09.05, 22:55 bylem nie moge narzekac w przeciwienstwie do ecco holiday. jezeli mialbym sie czepiac to moglbym doczepic sie tylko grzyba w lazience na suficie, a poza tym wszystko sie zagadzalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Easy Travel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:49 Byłam z nimi na Santorini i na Krecie moge polecic. Wszystko ok, a najwieksza frajde sprawiło nam zwiedzanie Santorini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paka77 Re: Easy Travel IP: 217.153.224.* 15.09.05, 15:46 Witam, Byłem z nimi w tym roku na Krecie w hotelu Sirios Village. Wszystko OK - sprawna obsługa, hotelowi zostały przekazane nasze wskazówki co do rodzaju pokoju. Rezydent komunikatywny, chociaż szczerze powiedziawszy widzieliśmy go tylko na początku i końcu wyjazdu - nie było żadnych problemów, więc spokojnie dawaliśmy sobie radę sami. Polecam. paka77@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Easy Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:57 Właśnie wróciłam z Tavronitis, hotel Adelais. Żadnych zastrzeżeń.Mam zamiar jechać z nimi w przyszłym roku jeszcze raz, a nawet dwa!. Odpowiedz Link Zgłoś