Dodaj do ulubionych

Cera w ciąży

01.09.06, 21:14
Nigdy nie miałam problemów z cera. Jestem w 2 mies ciazy i na twarzy pojawiło się mnóstwo małych,białych "syfków",takich grudek, co na to stosowac, jakie kremy,jakie specyfiki? Dzieki za rady.
Obserwuj wątek
    • philo77 Re: Cera w ciąży 02.09.06, 11:59
      Niestety robi mi się podobnie, choć szczęśliwie dobrze na to działają 3 kroki z
      Clinique i piling do twarzy.
      • olalia Re: Cera w ciąży 02.09.06, 16:05
        Też nigdy nie miałam problemów a w ciąży wyskakiwały mi krosty i skóra była
        bardzo wysuszona.Tak jest podobno jak ma się urodzić synek..... Ja mam
        synka:)
        • tonieja77 Re: Cera w ciąży 02.09.06, 16:27
          kurcz ja mam syfki i przesuszona skóre:)będziemy mieli syna!!...aha!zapomniałam
          nie jestem w ciąży;))...ale sie staramy więc dobrze wiedzieć:)
        • yoniska Re: Cera w ciąży 02.09.06, 16:37
          znajomej , której popsuła się cera w ciązy też wszyscy mówili , ze bedzie
          chłopak, ale urodziła 4,5 Gabrysię:)
    • kasiaba1 Re: Cera w ciąży 02.09.06, 18:47
      no to wszystko prawda ;)
      zwłaszcza że jak urodziłam córkę, w ciąży miałam okropną cerę, a z synem- ładną.
      Aha, a jak kupowałam kapustę kiszoną i ogórki w warzywniaku pani przepowiadała mi na 100 procent syna... urodziła się córka.
      Dziewczęta!!! skończcie z przesądami.
      Aha, potem jeszcze po kształcie brzucha można "poznać" płeć itd.
      • tonieja77 Re: Cera w ciąży 02.09.06, 21:47
        przecież my żartujemy:)))!!!!
    • jomil Re: Cera w ciąży 04.09.06, 11:32
      ja bym radziła przeczekać - miałam podobnie: tyle się nasłuchałam że w ciązy
      cera jest piekna i w ogóle a tu wysyp też około 2 - 4 miesiaca. teraz jestem w
      6 i jest OK. Ze wzgladu na zmiany w Twoim ciele cera może dostarczyć Ci jeszcze
      więcej niespodzianek a jak ją "zalejesz" masą specyfików to może być jeszcze
      gorzej. Ja stosuję lekki krem Oriflame i często przecieram twarz tonikiem -
      Ziaja ogórkowym. Zanim coś zastosujesz przeczytaj uważnie ulotkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka