triada1301 05.09.06, 13:42 Mam cerę mieszaną i aktualnie mam krem Nivea Soft, bardzo go sobię cenie.Ale własnie mi się konczy i pytam jakich wy kremów używacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swinka_morska Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 05.09.06, 14:07 no w sumie to mi juz niewiele brakuje do 24, wiec sie wypowiem :) tez mam cere mieszana w kierunku tlustej i tak: absolutny numer 1: cocoa butter creme z firmy queen helene (dostepny przez neta) - idealny na mroz i jakiekolwiek podraznienia, miejscowe przesuszenia no i wogole miodzio, chociaz bardzo tlusty, to jednak nie zatyka porow, idealnie sie wchlania i nic po nim nie wyskakuje potem dlugo, dlugo nic i w koncu nivea visage yung z mineralami morskimi - przetestowany w warunkach ekstremalnych (ach, ten lipiec) neutrogena, kremowy balsam do twarzy i ciala (taki w sporawym sloiczku) - tak dobry jak nivea, tylko ze nieco bardziej tresciwy, idealny na zime pod makijaz niestety, pomimo tego, ze mam swoich faworytow to ciagle kupuje cos nowego i konczy sie to tragicznie dla mojej twarzy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 05.09.06, 14:44 szukam ulubionego Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa18 clinique total turnaround 05.09.06, 15:40 ziaja maslo kakaowe i nivea Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: clinique total turnaround 05.09.06, 15:53 Ja mam teraz głęboko nawilżający krem na dzień Soraya z serii kuracja wodna, jest bardzo fajny, skończyły mi się dzieki niemu miejscowe przesuszenia, idealny pod podkład, ale nie wiem czy na zimne dni nie będzie za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka_odbiorcza Re: clinique total turnaround 08.09.06, 14:12 Aqua Fusion Lancome, a do oczu Optimal Yeux Lancome Odpowiedz Link Zgłoś
babsi.b Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 05.09.06, 15:57 Doliva, Dove, J&J nawilzajacy Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 05.09.06, 19:33 Ultra Świeżość Garniera jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
corpse Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 05.09.06, 19:56 avon matujacy z serii Pure Pore-Fection Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 05.09.06, 20:21 nivea visage young Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 06.09.06, 00:35 Ja używam kilku na zmianę i w zależności od tego czy akurat "katuje" skórę preparatami od dermatologa, czy nie, używam: botanisource avon (ale wycofali go), calma hlc ziaja (na przesuszoną skórę), lysanel activ (na noc jako kurację, właśnie zaczęłam po przerwie wakacyjnej), dermika mat-b, emulsja planet spa avonu z serii z algami. Miałam próbkę jakiegoś nawilżajacego z sokiem aloesowym dax i też móglby sie sprawdzić, a teraz widziałam chyba nowość ziaji czerwoną serię 100 procent pielęgnacji w której jest krem do cery mieszanej i tłustej, polecany po 20 roku życia i za jakiś czas sie na niego skuszę, tylko skończę te które mam. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 06.09.06, 09:45 FlosLek do skóry z problemami naczyniowymi i AA matujący. Ostatnio kupiłam z Kolastyny - zielona oliwka i tragedia:(obsypało mi twarz po nim:( Odpowiedz Link Zgłoś
sferos Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 06.09.06, 14:00 Moje ulubione to:z serii Pure Zone L'oreala,Miraculum Body Expert do biustu(fajny też do twarzy,dobrze nawilża i jednocześnie napina skórę),ogórkowy Ziaji,i też Miraculum z serii owocowy sad kremy do cery tłustej malinowy i grepefruitowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 06.09.06, 14:08 Po wielu probach stawiam na Dermike.Mat-B zawsze, a variete dla urozaicenia w wakacje. Bardzo dobre kremy do cery mieszanej. Odpowiedz Link Zgłoś
julieet Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 06.09.06, 22:13 estee lauder- idealist, drogi jak cholera, ale jest super!!! wart swojej ceny teraz uzywam la roche jakis super nawilzajacy, ale jest hmm sredni a tak poza tym, nie mam ulubionego, ciagle szukam Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 08.09.06, 00:23 Idealist to luksusowa (cenowo) baza pod makijaz i nic wiecej, daje efekt doraznego wygładzenia cery ,dobry poslizg do aplikacji podkładu i tyle, nie liczcie na poprawe stanu cery, odradzam.B fajny jest natomiast koncentrat TURNAROUND Clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 08.09.06, 14:44 courtney napisała: > B fajny jest natomiast koncentrat > TURNAROUND Clinique. Kurcze,a ja sie na nowej wersji zawiodlam :( Bardzo mi sluzyl poprzedni "zwykly" Total Turnaround, ale jak mi powiedziala pani w salonie Estee Lauder jest wycofywany wlasnie na rzecz koncentratu. Odpowiedz Link Zgłoś
sikukorka Re: 24- latki wasze ulubione kremy?? 07.09.06, 23:52 Iwostin nawilżający polecam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś