czekoladka-pistacjowa 20.09.06, 08:47 Czy jest taka możliwość by na solarium opalać tylko ciało - oprócz twarzy? Nie znam się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Czy tak można? Sorarium 20.09.06, 08:52 Można.Na tych lepszej generacji jest opcja wyłączenia lamp na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka-pistacjowa Re: Czy tak można? Sorarium 20.09.06, 08:55 I wtedy promienie nie dochodzą do twarzy ? Naprawdę jestem zielona jeśli chodzi o solarium. A nie mogę opalać twarzy bo używam kremu z zawartością kwasów owocowych - co prawda tylko 3 razy w tyg. ale zawsze to kwasy. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Czy tak można? Sorarium 20.09.06, 09:12 Na tonpytanie nie odpowiem niestety-nie używam takich kremów a do solarium raz na 3 tyg na 10 minut;-) Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Czy tak można? Sorarium 20.09.06, 09:13 Nie jestem pewna czy w Twoim przypadku wyłączenie lamp na twarz wystarczy. Nie ryzykowałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
aalexanndraa Re: Czy tak można? Sorarium 20.09.06, 09:36 Nie mozesz opalac sie,gdy stosujesz jakiekolowiek preparaty z kwasami owocowymi,nawet jak wylaczysz lampy,promienie UV sa rozproszone,docieraja do skory wszedzie, w mniejszym lub wiekszym stopniu.Jezeli bedziesz sie opalac mozesz sobie poparzyc skore,powstana przebarwienia,zrobisz sobie krzywde.Jak stosujesz preparaty z kwasami,niewazne,czy sa to peelingi,kremy,cokolwiek,powinnas myslec o kremach z filtrami UV,a nie o opalaniu!!!!Jezeli chcesz sie opalac to zrezygnuj z preparatow z kwasami,i dopiero po 4 tyg od zaprzestania uzywania tych produktow,mozesz isc na solarium. Odpowiedz Link Zgłoś