Dodaj do ulubionych

Klub Super Linii

IP: w3cache.* / 192.168.3.* 11.03.03, 14:53
Czy ktos słyszal o klubie "Super Linii", czy cos w tym stylu w Krakowie?
Czy aby nalezec do takiego klubu trzeba spełniac jakieś kryteria?
Czy za wpisowe się placi i czy są jakieś opłaty miesięczne?
Czy sa jakies zajęcia sportowe, joga, czy cos w tym, stylu?
Nie jestem osobą grubą, ale mam straszne problemy z utrzymaniem wagi i bardzo
chętnie zapisałabym się do jakiegos takiego klubu w Krakowie. Prosze
napiszcie jeśli macie jakieś informacje na ten temat. Mam 24 lata,ale to
chyba nie ma znaczenia.
Pozdrawiam.
Ewa.
Obserwuj wątek
    • macius.lubicz Re: Klub Super Linii 11.03.03, 15:02
      No to ja niestety nie wiem... moze tseba spytac Pani Baworowskiej?
      • Gość: Ewa Re: Klub Super Linii IP: w3cache.* / 192.168.3.* 11.03.03, 15:20
        Hahahaha....bezsensu
        Czy nie ma tu nikogo normalnego na tym forum??
        • macius.lubicz Re: Klub Super Linii 11.03.03, 15:24
          No racej nie ma. To jest nasze folum i nikt tu nie powinien pisać poza
          Lubiczami!
    • Gość: fuine Re: Klub Super Linii IP: *.lomac.net / 10.0.0.* 11.03.03, 15:35
      Witaj Ewo,

No cóż, pierwsza i najważniejsza rada zarówno w odniesieniu do tego forum, jak
      i wszystkich innych w portalu GW: Ignoruj "Lubiczów". To takie karaluchy tego
      miejsca, które w zależności od humoru lub jego braku wejdą CI w każdy temat i
      albo zrobią z niego błazenadę, albo wypełnią chamskimi pyskówkami. Można z nimi
      walczyć jedynie prusakolepem, czyli totalnym ignorowaniem każdego ich slowa.

A teraz do rzeczy. Spróbuję poszukać dla Ciebie w starych numerach "Super
      Linii" danych jakiegoś klubu w Krakowie. Może się uda. Jeśli nie, może pomoże
      redakcja tego pisma lub odezwą się inne czytelniczki? Anyway, postaram się
      wyszukać dla Ciebie jakiś punkt odniesienia.

Pozdrawiam
      Fuine - stała czytelniczka "Super Linii" :)
      • macius.lubicz [...] 11.03.03, 16:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Ewa Re: do Fuine IP: w3cache.* / 192.168.3.* 11.03.03, 19:27
          Dzięki Fuine i za to że postarasz się coś poszukać jak i za rade co do
          lubiczów.
          Tak mi się właśnie wydaje, że ignorancja będzie najlepsza :)
          Mi osobiście takie teksty nie przeszkadzaja...jak kogoś traktuję za nic.
          Moze se macius pisać co chce....a tak na marginesie to więcej jest tu takich
          gadów?:)
          Zresztą pooglądam troszke to forum to się przekonam.
          Pozdrawiam.
          Ewa
          • Gość: Pani Baworowska Klub Kobiet Niezfrustrowanych IP: *.acn.pl 11.03.03, 19:37
            Ooo Maciusiu ja się świetnie czuję w swojej wadze (180 kg) i wcale nie
            zamierzam się odchudzać!
            A co do klubów w ogóle, to zapisałam się do Klubu Kobiet Niezfrustrowanych Pani
            Szmalbogackiej i wszystkim Paniom na Forum polecam! Podobno na karte klubową
            będzie zniżka w markiecie (nie wiem na pewno, ale zasugerowała mi to Pani
            Turkuć z góry i ja jej wierze, bo to kobieta bywała i z niejednego pieca chleb
            jadała).
            Baworowska gospodyni domowa
            • profesor.vujkovic Tak przy okazji... 11.03.03, 19:41
              Kochana Pani Baworowska!

Gdzie mogę spotkać Panią Szmalbogacką? Czy ten wstrętny owca odczepił się już
              od jej pudelki?

pozdrawljam,
              • Gość: Pani Baworowska Re: Tak przy okazji... IP: *.acn.pl 11.03.03, 19:50
                Kochany Profesorze!

Nie wiem gdzie jest Pani Szmalbogacka, bo od dłuższego czasu sie nie pojawia.
                Ploty chodzą, że jakąś kasę na klub zbierała i może ją jakie łyse chłopaki
                napadli? Dzisiaj być niezfrustrowanym to wielka nieostrożność!
                Baworowska gospodyni domowa
                • Gość: goga [...] IP: *.torun.mm.pl 11.03.03, 20:10
          • profesor.vujkovic [...] 11.03.03, 19:37
            • Gość: ewa Re: Cóż. Może nie 'gadów'..., ale... IP: w3cache.* / 192.168.3.* 12.03.03, 00:34
              hahaha kurcze tych gadów tu naprawde trochę siedzi i nikt ich jeszcze nie
              wytępił?? A co to za rzadzenie się na jakimś forum aż chciałabym takich idiotów
              osobiscie poznać żeby zobaczyć w jakim wieku taka głupota doskwiera.
    • Gość: fuine Klub Super Linii - namiary IP: *.lomac.net / 10.0.0.* 14.03.03, 10:58
      Ewo, to znowu ja!
      Lubicze poleźli sobie - krzyżyk na drogę i niech nie wracają...
      Przeszukałam stare numery Super Linii i co prawda nie znalazłam żadnej relacji
      z klubu w Krakowie, ale podaję Ci telefon i e-mail, gdzie możesz zadzwonić /
      napisać w sprawach związanych z adresami i przynależnością do klubów SL:

telefon (022) 515 94 63
      e-mail superlinia@se.com.pl

Pozdrawiam i życzę powodzenia,
      Fuine
      • Gość: Ewa Re: Klub Super Linii - namiary IP: w3cache.* / 192.168.3.* 14.03.03, 12:18
        Bardzo, bardzo Ci dziękuję Fuine, przede wszystkim, że o mnie nie zapomniałaś.
        Znalazłam nawet w necie numer tel. do Prezes Klubu w Krakowie ale już od dwóch
        dni wydzwaniam i nikt nie odbiera. Spróbuje na namiary które ty mi dałasi
        spytam o Krak. Jeszcze raz dziekuje.
        Pozdrawiam serdecznie.
        Ewa.
        • Gość: Iwona Re: Klub Super Linii - namiary IP: *.crowley.pl 25.03.03, 02:02
          > Znalazłam nawet w necie numer tel. do Prezes Klubu w Krakowie ale już od
          dwóch
          > dni wydzwaniam i nikt nie odbiera. Spróbuje na namiary które ty mi dałasi
          > spytam o Krak.

Ewa ja tez jestem z Krakowa, mam 25 lat i probuje sie odchudzac w tym miescie ;)
          jesli tu zajrzysz to odezwij sie moze do mnie na maila morm@poczta.onet.pl lub
          chociaz napisz czy udalo Ci sie dowiedziec cos o klubie Super Linii w
          Krakowie :)

pozdrawiam serdecznie
          Iwona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka