IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 17:59
Obserwuj wątek
    • Gość: julita73 Re: Lumene. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 18:06
      Oglądałam dzisiaj nowe produkty Lumene- baza pod cienie do powiek, baza pod
      podkład oraz podkłady...
      Zainteresowała mnie bardzo baza pod podkład.Jest to produkt w malutkiej tubce,
      całkowicie bezbarwny, o niesamowitej, jedwabistej konsystencji.Jest to bardzo
      dziwne po nalozeniu na skórę, ciężko mi opisać, trzeba wypróbować to na
      testerze.Baza ma matować cere i przedłuzać trwałość makijazu.Kosztuje 35 zł,
      jutro mam zamiar to kupić.Czy któraś z Was ma i używa tego??Bardzo proszę o
      opinie.
      • macius.lubicz Re: Lumene. 11.03.03, 18:13
        L.U.M.E.N.E.... tak to to samo! Tym to mi Mama tyłek smaruje jak mi siem
        zaparzy i swemdzi!
        • grazynka-lubicz Re: Lumene. 11.03.03, 19:39
          Maciuś bądź grzeczny wobec cioci Julitki, bardzo Cię proszę.
          Pozdrowionka Julitko.
          Kocham Rysia
          • macius.lubicz Re: Lumene. 11.03.03, 19:46
            A niby cemu? Ja nie znam takiej Cioci! Jak cegoś nie wiem, to musem dostać
            priva!
      • Gość: ewa Re: Lumene. IP: *.bredband.skanova.com 13.03.03, 16:22
        ja mam baze lumene pod makijaz FACE MAKEUP BASE.jest to nowa baza ,stara
        zostala wycofana.mieszkam w szwecji ,nie wiem jak jest w polsce.jest to bardzo
        fajny produkt.naklada sie go na krem,ale mozna tez z kremu przy cerze tlustej
        zrezygnowac.baza matuje i wydluza dzialanie makijazu i o to glownie chyba
        chodzi. jest bardzo wydajna,wystarczy odrobinka na cala twarz/tubka zawiera 20
        ml/jest w postaci przezroczystego zelu.skora po jego aplikacji jest bardzo
        mieciutka.moja cera jest bardzo tlusta.dla mnie ta baza jest ok.ale niestety
        po 3-4 godzinach jednak sebum przebija sie przez makijaz,ale ja juz zwatpilam
        dawno ,ze znajde baze lub krem ,ktory naprawde ujarzmi moja cere.ogolnie
        polecam.
        • Gość: julita73 Re: Lumene. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 20:00
          Gość portalu: ewa napisał(a):

> ja mam baze lumene pod makijaz FACE MAKEUP BASE.jest to nowa baza ,stara
          > zostala wycofana.mieszkam w szwecji ,nie wiem jak jest w polsce.jest to
          bardzo
          > fajny produkt.naklada sie go na krem,ale mozna tez z kremu przy cerze tlustej
          > zrezygnowac.baza matuje i wydluza dzialanie makijazu i o to glownie chyba
          > chodzi. jest bardzo wydajna,wystarczy odrobinka na cala twarz/tubka zawiera
          20
          > ml/jest w postaci przezroczystego zelu.skora po jego aplikacji jest bardzo
          > mieciutka.moja cera jest bardzo tlusta.dla mnie ta baza jest ok.ale niestety
          > po 3-4 godzinach jednak sebum przebija sie przez makijaz,ale ja juz zwatpilam
          > dawno ,ze znajde baze lub krem ,ktory naprawde ujarzmi moja cere.ogolnie
          > polecam.

Witam Cię Ewo
          Wydaje mi sie , ze to ten sam produkt.Jest on w malej biało niebieskiej
          tubce.Bardzo ciekawa jest konsystencja tego.nie jest to żel, chociaz jest
          przezroczyste, wydaje sie tłuste, śliskie.bardzo ciekawe.W sklepie nalozyłam to
          na dłoń , z testera i po wchłonieciu polozyłam podkład.Wiem że testowanie na
          dloni to nie to samo co na twarzy, ale podkład ladnie " leżał ".Mam zamiar to
          kupić,nie jest b drogie, więc skusze sie ;-))
          Pozdrawiam , Julita.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka