Gość: julita73 IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita73 Re: Lumene. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 18:06 Oglądałam dzisiaj nowe produkty Lumene- baza pod cienie do powiek, baza pod podkład oraz podkłady... Zainteresowała mnie bardzo baza pod podkład.Jest to produkt w malutkiej tubce, całkowicie bezbarwny, o niesamowitej, jedwabistej konsystencji.Jest to bardzo dziwne po nalozeniu na skórę, ciężko mi opisać, trzeba wypróbować to na testerze.Baza ma matować cere i przedłuzać trwałość makijazu.Kosztuje 35 zł, jutro mam zamiar to kupić.Czy któraś z Was ma i używa tego??Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
macius.lubicz Re: Lumene. 11.03.03, 18:13 L.U.M.E.N.E.... tak to to samo! Tym to mi Mama tyłek smaruje jak mi siem zaparzy i swemdzi! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: Lumene. 11.03.03, 19:39 Maciuś bądź grzeczny wobec cioci Julitki, bardzo Cię proszę. Pozdrowionka Julitko. *** Kocham Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
macius.lubicz Re: Lumene. 11.03.03, 19:46 A niby cemu? Ja nie znam takiej Cioci! Jak cegoś nie wiem, to musem dostać priva! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Lumene. IP: *.bredband.skanova.com 13.03.03, 16:22 ja mam baze lumene pod makijaz FACE MAKEUP BASE.jest to nowa baza ,stara zostala wycofana.mieszkam w szwecji ,nie wiem jak jest w polsce.jest to bardzo fajny produkt.naklada sie go na krem,ale mozna tez z kremu przy cerze tlustej zrezygnowac.baza matuje i wydluza dzialanie makijazu i o to glownie chyba chodzi. jest bardzo wydajna,wystarczy odrobinka na cala twarz/tubka zawiera 20 ml/jest w postaci przezroczystego zelu.skora po jego aplikacji jest bardzo mieciutka.moja cera jest bardzo tlusta.dla mnie ta baza jest ok.ale niestety po 3-4 godzinach jednak sebum przebija sie przez makijaz,ale ja juz zwatpilam dawno ,ze znajde baze lub krem ,ktory naprawde ujarzmi moja cere.ogolnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita73 Re: Lumene. IP: *.slubice.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 20:00 Gość portalu: ewa napisał(a): > ja mam baze lumene pod makijaz FACE MAKEUP BASE.jest to nowa baza ,stara > zostala wycofana.mieszkam w szwecji ,nie wiem jak jest w polsce.jest to bardzo > fajny produkt.naklada sie go na krem,ale mozna tez z kremu przy cerze tlustej > zrezygnowac.baza matuje i wydluza dzialanie makijazu i o to glownie chyba > chodzi. jest bardzo wydajna,wystarczy odrobinka na cala twarz/tubka zawiera 20 > ml/jest w postaci przezroczystego zelu.skora po jego aplikacji jest bardzo > mieciutka.moja cera jest bardzo tlusta.dla mnie ta baza jest ok.ale niestety > po 3-4 godzinach jednak sebum przebija sie przez makijaz,ale ja juz zwatpilam > dawno ,ze znajde baze lub krem ,ktory naprawde ujarzmi moja cere.ogolnie > polecam. Witam Cię Ewo Wydaje mi sie , ze to ten sam produkt.Jest on w malej biało niebieskiej tubce.Bardzo ciekawa jest konsystencja tego.nie jest to żel, chociaz jest przezroczyste, wydaje sie tłuste, śliskie.bardzo ciekawe.W sklepie nalozyłam to na dłoń , z testera i po wchłonieciu polozyłam podkład.Wiem że testowanie na dloni to nie to samo co na twarzy, ale podkład ladnie " leżał ".Mam zamiar to kupić,nie jest b drogie, więc skusze sie ;-)) Pozdrawiam , Julita. Odpowiedz Link Zgłoś