Gość: kaha IP: *.icpnet.pl 14.03.03, 13:09 Używałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ANja Re: Nivea Visage-Creme d'Energie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 13:12 Używam go od poniedziałku, 2 x dziennie. Szybko się wchłania, jest milutki, ładnie pachnie, wygładza, ale na razie nic a nic nie rozświetla. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nivea Visage-Creme d'Energie 14.03.03, 15:32 Prawie zuzylam juz sloiczek tego kremu,ja mam cere mieszana wiec dla mnie jest bardzo dobry; ma sliczny morelowy zapach,puszysta konsystencje,latwo sie rozprowadza,idealny pod makijaz,twarz jest po nim gladziutka.Posiadaczka tlustych cer raczej bym go odradzila.Vichy ma bardzo podobny w dzialaniu krem (oligo25),ale dla mnie ten nivea jest jednak zdecydowanie lepszy,no i tanszy (ok.30zl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: Nivea Visage-Creme d'Energie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 15:51 Interesuję się nim, ale czy on aby nie pozostawia małych świecących drobinek? Nie o takie rozświetlanie by mi chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Nivea Visage-Creme d'Energie 14.03.03, 16:19 agniecha u mnie na twarzy nie pozostawia zadnych swiecacych drobinek,rozjasnia,sprawia ze twarz wyglada korzystniej(wg mnie to jest wlasnie ten efekt rozswietlenia) Odpowiedz Link Zgłoś