justa95 08.10.06, 23:35 witam, dzis farbowalam wlosy na blond i wyszly kolory zolty, rudy i chcialabym teraz zmienic na ciemny bo nie moge na siebie patrzec z takimi wlosami. mam pytanie czy czarna farba to pokryje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulkina Re: z blond na czarne 09.10.06, 15:16 czarna wszystko pokryje :P tylko nie kazdemu taki kolor pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: z blond na czarne 09.10.06, 15:51 Oczywsicie, ze pokryje, ale przy dwoch farbach w krotkim czasie (i to jeszcze po nalozeniu tak drastycznego koloru) wlosy nie beda najpiekniejsze. Moze z tego wyjsc kopka siana, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Re: z blond na czarne 09.10.06, 15:59 wystarczy jak na ten blond nalozysz bardzo jasna farbe i powinno pomoc.. fryzjerka powtarza mi ze czarny to najgorszy kolor bo najtrudniej z niego wrocic do inncych kolorow i bardzo niszczy tez wlosy;/ a nie lepiej isc do fryzjera??zrobi ci moze balejaz albo rozjasni kolorek ...ale zeby zaraz to an czarno farbowac..zastanow sie anjpierw... kolezanka kiedys zrobila jak ty skutki byly oplakane i kilka miechow sie meczyla z obrzydliwm czarnym kolorem...zebys tylko nie zalowala.... Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: z blond na czarne 09.10.06, 17:58 z mojego doswiadczenia czarny i ciemny braz potrafia wrecz poprawic strukture wlosow (uprzednio farbowanych) i przywrocic polysk - tyle ze na krotko szybko sie wyplukuja, SZCZEGOLNIE z wlosow uprzednio tlenionych, stjaja sie matowe i bure Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: z blond na czarne 09.10.06, 18:27 jesli masz jasne wlosy i w takich ci dobrze i zrobisz sobie na czarno, to moze wygladac tandetnie! wiec nie przesadzaj z "ciemnoscia" koloru, moze jakis cieply braz lepiej? Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nareene Re: z blond na czarne 10.10.06, 10:39 Jaki masz naturalny kolor włosów? Jaką karnacje i oprawę oczu? Odpowiedz Link Zgłoś