kotkaela 13.10.06, 10:21 chciałabym sobie kupić błyszczyk - jaki polecacie? może trochę koloryzować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiula.b Re: jaki błyszczyk? 13.10.06, 10:59 Ja mam l'oreal glamm shine (ok 35zł) i jest super, ale nie wiem czy są bezbarwne (bo rozumiem, że o taki przede wszystkim Ci chodzi). Ja mam jasny róż, ale kolor intensywny. Efekt tafli wody jest śliczny, ale nie utrzymuje się długo - w końcu to tylko błyszczyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_internautka Re: jaki błyszczyk? 13.10.06, 11:16 ja tez strasznie lubię l'oreal glamm shine, czasami używam też Maybelline Water Shine Diamonds (wiem, że ten drugi można też dostać bezbarwny) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: jaki błyszczyk? 13.10.06, 13:10 Z tańszych aa fruit kiss w tubce ok 7-9 zł do wyboru rózne kolory i smaki ok 4 czy 5.Kolor raczej nikły. Bourjois effet 3d ok 30-40 zł.Do wyboru do koloru od bardzo koloryzujących do mniej, bezbarwny też jest.Aplikator z pędzelkiem.Ładnie pachnie Mary kay velocity end2end lipgloss.Ok 30-40 zł fantastyczny owocowy zapach no i nie wysusza ust.W opakowaniu 2 kolory aplikatory z gabeczką.Jeden kolor mocniejszy drugi lżejszy. Eveline ma też jak dla mnie przyzwoite błyszczyki.Duży wybór, ceny niskie i nie wysusza ust. Odpowiedz Link Zgłoś
figa.kw Re: jaki błyszczyk? 13.10.06, 13:53 Od tygodnia używam błyszczyka Eveline Holografic Brillant. Kupiłam go za niepełne 10,00 w sklepie A propos. Świetnie się trzyma na ustach, ja mam róż nr 75, kolor przynajmniej dla blondyki bajeczny i przepiękny połysk :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaela Re: jaki błyszczyk? 13.10.06, 14:59 dziewczyny! bardzo dziękuję za rady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jaki błyszczyk? 14.10.06, 13:06 nowy rimmel, inglot funny, essence, aquolina Odpowiedz Link Zgłoś
frigoris Re: jaki błyszczyk? 14.10.06, 19:20 bourjois, manhattan, l'oreal, nivea Odpowiedz Link Zgłoś