Dodaj do ulubionych

Jedwab do włosów?

16.10.06, 19:42
Gdzie to kupię oprócz allegro?i ile kosztuje taka mała fiolka?

Czy jestescie z niego zadowolone?
Obserwuj wątek
    • kasia.laluna Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 19:45
      na allegro jest najtaniej. W sklepie dla fryzjerów płaciłam 7-8 zł, a koleżanka
      nawet 10
      • fr-edza Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 19:52
        A widzisz jakies efekty , ale takie rewelacyjne?
        Wiesz tak sobie pomyslałam ze jak się kupuje pare to jest duzo taniej , ale przy
        zakupie jednej fiolki to 4,50 (za fiolkę) + 6,50 (za przesylkę) + 2,50 (za
        przelew ) =13,50 więc nie zbyt to korzystne .
        • maggi9 Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 19:55
          Jesli nie masz zbyt długich włosów to i tak sie opłaca.Jedwab jest rewelacyjny jak dla mnie.Ja mam włosy krótkie-półdługie.Stosuje jedwab od kilku miesięcy chyba już nawet pół roku(2-3 razy w tyg) a w butelce ciągle jest połowa
        • majka307 Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 13:58
          weszłam w wątek jako laik-jaki efekt daje ten jedwab i jeśli chciałabym go
          kupić to czy ma jakąś nazwę.Z wypowiedzi waszym wiem że jest w fiolkach i jest
          bardzo wydajny. Czy do suchych włosów po rozjasnianiu sie nadaje. A i prostuje
          coś włos bo ciagle walcze z loczkami.
    • maggi9 Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 19:52
      Ja kupiłam z gazetą claudia fryzury czy jakoś tak.Ale to jakiś czas temu płaciłam 4,90 chyba.
      A ostatnio znowu widziałam jedwab z jakąs gazeta ale kosztowała 14,90.Zdzierstwo
      • fr-edza Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 19:57
        ale 15ml Ci wystarcza na poł roku?
        • maggi9 Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 20:01
          No jak tak dalej pójdzie to mi chyba na rok starczy.Ale ja nie mam zbyt długich włosów i nakładam naprawde maleńko bo inaczej włosy są tłuste i ciężkie
          • maggi9 Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 20:03
            Aha poza tym przydatność do użycia po otwarciu jest 12 miesięcy.
    • k1k2 gwoli scislosci - ne jedwab lecz silikony 16.10.06, 20:06
      glownym skladnikiem nadajacym 'jedwabistosc' wlosom w np. biosilku sa silikony
      • tequilla78 Re: gwoli scislosci - ne jedwab lecz silikony 16.10.06, 20:23
        Ja też używam i jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza, że prostuję włosy, a to
        jednak wysusza. Można to kupić właśnie w sklepach fryzjerskich, w Warszawie jest
        taki sklep np. na Koszykowej - ale tam nie kupowałam. Mieszkam pod Warszawą i
        kupuję u siebie. Płacę 7 PLN.
        • tonieja77 Re: gwoli scislosci - ne jedwab lecz silikony 16.10.06, 21:11
          ja stosowałam na suche włosy i byłam niezadowolona dopóki przez przypadek nie
          nałożyłam na mokre:)wtedy jest efekt!poza tym potwierdzam,że jest baaaaardzo
          wydajny.
    • miss_paradox Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 22:25
      w Łodzi kupowałam za 11 zł - 15 ml. ;P

• weronka77 Re: Jedwab do włosów? 16.10.06, 22:35
      JA za 4 fiolki Welle SP płacę 200zł.WYstarcza na 8 razy. CZyli na dwa miesiące
      przy stosowaniu co tydzień.Mam włosy do łopatki więc pewnie na krótsze jeszcze
      dłużej;-))
    • bianca07 Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 08:51
      ja kupuje 15ml za 6,10 i biore f-re na salon fryzjerski;)
    • ola20022 Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 08:57
      Uzywam go (jedwab Biosilk , chyba tak sie nazywa) od 3 miesięcy i naprawde
      polecam, jestem z niego zadowolona, jak dla moich rozjaśnianych włosów jest
      rewelacyjny i naprawdę bardzo wydajny.
    • fr-edza Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 11:12
      Wasze pozytywne opinie mnie przekonały , więc w końcu zamówiłam sobie pare na
      Allegro , zobaczymy czy tez bedę zadowolona .

Pozdrawiam Was dziewczyny!
    • arieska Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 14:37
      fr-edza napisała:
      > Czy jestescie z niego zadowolone?
      >
      Moim zdaniem przereklamowane dziadostwo-zadnych efektow. Jak widac kazdy musi
      indywidualnie znalezc dla siebie cos odzywiajacego.
    • mroofka2 Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 14:58

jestem na tak!
      kupuję na allegro;)
      • junkii Re: Jedwab do włosów? 17.10.06, 15:47
        ja uzywam jedwabiu od niedawna ijak dla mnie bomba!!!!mam wlosy przedluzane
        wlosami naturalnymi i od kiedy uzywam jedwabiu biosilk nie stwarzaja mi zadnych
        problemow!!a na poczatku przeklinalam!!!!sa mieciutkie.latwo sie rozczesuja i
        nie wypadja!!1a na poczatku byl dramat z lamaniem sie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka