nadwaga 06.11.05, 19:12 przez tydzień mam zamiar się przygotować do kopenhadzkiej i zacząć od poniedziałku żeby 7 dzień najgorszy dopadł mnie w domu czyli 14.11 .2005 START Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadwaga Re: zaczynam za tydzień 06.11.05, 19:15 no tak zapomnialam moja waga to 80.5kg wzrost 163 ciekawa jestem czy dam rade Odpowiedz Link
pout Re: zaczynam za tydzień 07.11.05, 13:13 hej, ja wlasnie dzisiaj koncze, to juz 13 dzien...przed dieta tez myslalm, ze 7 dzien bedzie najgorszy,ale wcale tak nie bylo, tego dnia wogole nie odczuwalam glodu. o wiele gorzej bylo 6/13 dnia, kiedy powinno sie zjesc calego kurczaka (kupilam podwojna porcje piersi, bo cale ptaszysko mnie odstrecza) a potem kolejny posilek to 2 jajka...az mi niedobrze bylo od ilosci jedzenia, ktore doslownie w siebie wmuszalam. ogolnie diete (pierwsza w zyciu) calkiem dobrze znioslam, tylko ze dwa razy glod mocno mi dokuczal, ale nie zrobilam nawet najmniejszego odstepstwa :) teraz zastanawiam sie co dalej, jaka po-dieta... powodzenia! Odpowiedz Link