anaelle14 05.11.06, 16:14 Witam, uzyalyscie tej pasty cukrowej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic Re: Pasta cukrowa "Camsakizi" 05.11.06, 18:39 Witam, pasta cukrowa wymaga duzej wprawy. Ma duzo plusow(mniejsza bolesnosc przy wyrywaniu), ale ciezko sie do niej przekonac, wosk wydaje sie wygodniejszy. _______________ pozdrawiam www.cosmetic.pl Odpowiedz Link Zgłoś
latifaaa Re: Pasta cukrowa "Camsakizi" 06.11.06, 00:16 Używałam Al Fatiny i Camsakizi i obie są bardzo fajne, chociaż wygodniej było mi z Al Fatiną. Camsakizi jest bardziej wydajna. Malutką kuleczką (mniej niż 1/2 orzecha włoskiego) potrafię sobie zrobić całą nogę (tj. do kolan). Ale wprawy wymaga, to fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
lidka2603 Re: Pasta cukrowa "Camsakizi" 06.11.06, 07:51 Jest naprawdę dobra: mała bolesność oraz prawie zero podrażnień. Niestety wymaga duuuużej wprawy, której ja jeszcze nie nabyłam :( ale ciagle próbuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
anaelle14 Depilacja pasta cukrowa 07.11.06, 21:03 jakie mozecie dac rady dla poczatkujacej? na co zwrocic uwage? jak depilowac? Z gory dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś