Dodaj do ulubionych

Maseczkowe przeboje

IP: 217.98.124.* 13.11.01, 10:02
Mam lekkiego fioła na tym punkcie,proszę podzielcie się ze mną waszymi
sprawdzonymi maseczkami .Ja załączam moje ulubione:
1.Hydrating Masque-Vichi - cudowna konsystencja,rano budzę się z twarzą Młodej
Bigini!!!
2.Koktajl Witaminowy z serii na naczynka -Dermika-nie mam problemów z
naczynkami ale bogactwo witamin i minerałów tego specyfiku bardzo mnie
zachęciła.I słusznie.
3.Soupples-Lancoma-swietna,olbrzymie ilości wit.E,a poza tym można ją dawać pod
oczy.Bardzo wygodny wyjątek
Obserwuj wątek
    • Gość: femi Re: Maseczkowe przeboje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 09:16
      Ja moge polecic:
      1. Vichy oczyszczajaca...super!!! delikatna...
      2. Pollena Ewa- z lnu w piance...super zapach, taki apteczny..cera lagodnieje...
      3. Inspiracja z Dermiki...bez zmywania...lagodna...
      4. Antystresowa forte 30 Eris! Rewelacja...

A cere mam mieszana...kolo 30...

Pzdr,
      femi@poczta.gazeta.pl
      • rozkoszna Re: Maseczkowe przeboje 26.11.01, 09:27
        PIĘKNO NATURY - maseczka INTENSYWNIE NAWILŻAJĄCA,do cery delikatnej,wrażliwej i
        suchej;od samego nakładania czuje ulge,jak mięśnie się
        rozluźniają,odpoczywają..dla mnie bomba!
    • kasiulek Re: Maseczkowe przeboje 26.11.01, 09:27
      A ja lubie Avonu 123 Mask, Dermiki Algamarina i taka nawilzajaca w bialej tubce
      bez zmywania (mozna uzywac na noc zamiast kremu), nawilzajaca Vichy,
      antystresowa Erisu i jeszcze mnostwo innych...
      • Gość: Marta Re: Maseczkowe przeboje IP: *.101.popsite.net 28.11.01, 17:39
        A ja najbardziej lubie maseczke eris z serii normamat - te oczysczajaoco-
        rewitalizujaca z wyciagiem z herbaty. Ma bardzo przyjemny zapach, konsystencje
        lekkiego zelu i naprawde nawilza, czuc odprezenie po jej nalozeniu. kiedys
        uzywalam maseczki derimka z serii z algami taka zielona tubka, mozna uzywac
        codizennie- tez super, choc moja siostra nie mogla jej stosowac.
    • Gość: dafne Re: Maseczkowe przeboje IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:27
      Mam "arsenał" maseczek,które używam w zależności od potrzeb skóry.Polecam:
      1.O2 Marine-Thalgo
      2.Koktail witaminowy Dermiki(nie mam skóry naczynkowej,ale rewelacyjnie lagodzi
      po mroznym dniu)
      3.Peeling-maska Oceanic(złuszcza i nawilża jednocześnie)
      4.Alpha peel-off Avon
      5.Maseczka lift Miraculum
    • kasiulek Re: Maseczkowe przeboje 29.11.01, 10:52
      Wczoraj kupilam sobie jakas nowa maseczke Yvesa Rochera z pro-retinolem w
      zielonej tubce. Naklada sie ja na 5 minut i tak fajnie chlodzi czy leciutko
      szczypie, ale bardzo dobrze dziala, juz po jednym razie wyglada sie na bardziej
      wypoczeta
      • Gość: kaha Re: Maseczkowe przeboje IP: 194.175.243.* 29.11.01, 12:08
        Ja z Yves Rochera gorąco polecam maseczkę ściągającą - w takiej łososiowej
        tubce. Kosztuje 27 PLN. Kiedy ją nakładam to czuję jakby mi beton zastygał na
        twarzy a po paru minutach buziunia jest jędrna i napięta jak stalowe pośladki
        Brada Pita ;)))))
        • Gość: Teri Re: Maseczkowe przeboje IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.02, 13:20
          Gość portalu: kaha napisał(a):

> Ja z Yves Rochera gorąco polecam maseczkę ściągającą - w takiej łososiowej
          > tubce. Kosztuje 27 PLN. Kiedy ją nakładam to czuję jakby mi beton zastygał na
          > twarzy a po paru minutach buziunia jest jędrna i napięta jak stalowe pośladki
          > Brada Pita ;)))))

Czy to maeczka serii Bio-Camomille? T.

• Gość: kaha Re: Do Teri IP: 194.175.243.* 08.02.02, 10:24
            Nie. Cammomile jest w różowej tubce. Ta moja jest łososiowa. W tej samej serii
            jest jeszcze niebieska - nawilżająca (też ok) i żółta - oczyszczająca
            (paskudnie śmierdzi)
    • Gość: Marta Re: Maseczkowe przeboje IP: 10.128.131.* 02.02.02, 15:42
      A ja polecam maseczki Dax Cosmetics-odżywczą brzoskwiniową , kojąco odżywczą z
      bawełną i z minerałami.Cera jest gładka,dobrze nawilżona i napięta a co
      najważniejsze nie wyda się Bóg wie ile kasy.Lubię również nawilżającą z
      koenzymem q Kolastyny i oczyszczająco-rewitalizującą Erisu z serii
      Normamat.Super oczyszcza i buzia jest tak gładka jak skóra niemowlaka.
      • Gość: maxima Re: Maseczkowe przeboje IP: *.acn.waw.pl 03.02.02, 21:55
        Od lat stosuje maseczke firmy Eris Forte 30-antystresowa-jest super.Piekny
        zapach, doskonale wplywa na koloryt cery. Niedawno wyprobowalam tez pelling
        firmy Clarins Doux Gommage Polissant-swietnie oczyszcza, oraz maseczke
        wygladzajaca Clarins Baume Beauty Eclair-po prostu rewelacja. Polecam:)))
        • Gość: ixi Re: Maseczkowe przeboje IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.02.02, 12:09
          Moim maseczkowym przebojem jest St. Ives, maseczka z niebieskiej glinki. Super -
          ściąga pory, odświeża koloryt cery, buzia wydaje się po niej b. wypoczęta.
          Jedyna niedogodność - długo schnie, ok. 20 min, a wygląda się w tej maseczce
          jak niebieski upiór. Tak że lepiej nie planowac wtedy odwiedzin narzeczonego -
          bo się jeszcze przestraszy;-)
    • Gość: Teri Re: Maseczkowe przeboje IP: *.abo.wanadoo.fr 07.02.02, 13:25
      Ja ze swej strony polecam dwie maseczki Erisa z serii Normamat. W szczegolnosci
      sciagajaco-wygladzajaca, daje uczucie napietej skory, a pory w widoczny sposob
      zwezaja sie. Druga to oczyszcajaca-rewitalizujaca. Przetem warto nalozyc jakis
      delikatny peeling enzymatyczny. Teri
      • Gość: Maggie Re: Maseczkowe przeboje IP: *.devs.futuro.pl 11.02.02, 14:47
        A dla mnie przebojem jest maseczka rewitalizująca Inter Fragrance z serii
        Algavit. Dotlenia, nawilza i cos tam jeszcze. Wazne jest to, ze skora po niej
        jest odswiezona, gladka i ... mlodsza jakby.
        Dodam, ze mam trzydziestke, a maseczka spelnia swoje zadanie.
        Czy ktoras z Was uzywala moze jeszcze jakis preparatow z tej serii?
        PS.Nawilżacz pod krem tej firmy jest the best.
        Pozdrowienia
        • Gość: Marta Re: Maseczkowe przeboje-do Maggie IP: 10.128.131.* 11.02.02, 17:54
          Miałam kiedyś z serii Algavit koncentrat stymulujący pod
          oczy.Rewelacja.Normalnie rozprasowuje zmarszczki.Za to nie polecam toniku z
          tej serii i kremu matującego.Tonik się lepi, a krem matujący okropnie wysusza
          skórę.
          • Gość: Maggie Re: Maseczkowe przeboje-do Maggie IP: *.devs.futuro.pl 12.02.02, 09:56
            Hmm, mowisz Marto, ze ten koncentrat pod oczy rozprasowuje zmarszczki... To
            brzmi baaardzo kuszaco, bo chociaz mam tylko mimiczne na razie :-)) to malo
            ktory krem sobie z tym radzi. Zadne Nivea pod oczy z Q10, RoC z retinolem
            (wydawalo mi sie, ze to dobry krem), moze Twoja podpowiedz bedzie dla mnie
            rozwiazaniem. Przesylam pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka