oxy_gen_86 24.11.06, 18:55 czy ktoras z Was przeprowadzala taka aloesowa kuracje? Mama kupila mi wielka butle i kazala pic:). Czytalam w necie i podobno ma mnostwo zalet:)) Bede zdrowa, nie bede miec pryszczy itd.:) Macie jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laccrimosa Re: Sok z aloesu... 24.11.06, 19:12 Czytałam w gazecie,że jakiś chłopak po wielu chemicznych kuracjach wyleczył całkowicie TRĄDZIK po wypiciu 3 butelek bodajże.Od poniedziałku zaczynam:) Odpowiedz Link Zgłoś
purecharm Re: Sok z aloesu... 24.11.06, 19:14 Macie jakies linki, gdzie mozna poczytac o tym soku? Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Sok z aloesu... 24.11.06, 21:23 i gdzie można go dostać w warszawie oraz jaka jest jego cena? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Sok z aloesu... 24.11.06, 21:39 Ja wyleczyłam bolące krosty trądzikowe smarując je sokiem z liści, krosty nie wróciły, sama kroiłam liście na pół, sok jest lepki. Roślinka podobno musi mieć ponad 3 lata, żeby kuracja była skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Sok z aloesu... 24.11.06, 21:43 A gdzie kupilas te liscie? Moja mama wyczytala w jakiejs gazecie, ze corka jakiejs czytelniczki wyczeczyla sie z tradziku wlasnie dzieki temu, ze pila sok z aloesu. A miala straszne problemy z cera, chodzila od dermatologa do dermatologa, brala antybiotyki. A wracajac do pytan - sok mozna kupic w aptekach albo w sklepach zielarskich. JA mam duza bulte, kosztowala niecale 23zl. Mam pyatnie do dziewczyn, ktore stosowaly kuracje - ile razy dziennie pilyscie i czy mieszalyscie go z jakims sokiem owocowym? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: Kasiulek, 28.11.06, 23:13 Bardzo szybko wszystko zniknęło, nie miałam dużo krost. Stosowałam roślinkę hodowaną przez mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Sok z aloesu... 24.11.06, 21:43 Wpisz w google. Naprawde jest tego mnostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Sok z aloesu... 25.11.06, 18:12 www.laboratorianatury.pl/sok-z-aloesu.html Odpowiedz Link Zgłoś
laccrimosa Re: Sok z aloesu... 28.11.06, 22:53 Zaczęłam pić:) Czekamy zatem na opinie dzieczyn po kuracji. Odpowiedz Link Zgłoś