Dodaj do ulubionych

Lakiery Golden Rose

30.11.06, 10:49
Co myslicie o tych lakierach? Wczoraj kupilam jeden, wczesniej zadnego nie mialam z tej firmy. Zazwyczaj kupuje ingloty. Tym razem przechodzilam obok sklepu z tymi lakierami i skusila mnie ich niska cena.
Jest z serii Fashion color, kosztowal chyba 2,5 zl. Strasznie smierdzi, wiec zastanawiam sie, czy nie zawiera jakis szkodliwych substancji. W zwiazku z tym pytanie do uzytkowniczek - nie pogorszyl wam sie stan paznokci przy regularnym malowaniu tymi lakierami?
Obserwuj wątek
    • hela_bertz1 Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 10:57
      Do dupy!!!,
      Na drugi dzień, paznokcie po prostu masakra ale z tanszych polecam z Rossmana
      Rival de Loop - u mnie na paznokciach o dziwo do 4 dni, ja nie oszczędzam rak,
      myje naczynia , sprzątam itd
      • colleen83 Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 11:01
        A tez tak smierdza jak te golden rose?
        • hela_bertz1 Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 11:14
          Nie wiem czyśmierdzą bo ja lubię zapach lakieru
      • swinka_morska Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 11:01
        sa dobre.... pod warunkiem, ze jest to golden rose, a nie miss selene (te
        drugie do bani)... pozatym.... kazdy lakier smierdzi, tak samo inglot, max
        factor czy dior, pozostaje tylko kwestia przyzwyczajenia do zapachu... no chyba
        ze poszukasz perfumowanych ale nie wiem czy sa...

a co do stanu paznokci - sa ok nic lepiej i nic gorzej, w koncu to tylko
        lakier...

PS: jezeli zalezy ci na pogorszeniu, to kup sally hausen - jezeli po 30
        minutach nie odpadnia, to zmyc sie nie da tylko zejdzie ze wszystkim, wlacznie
        z cienka warstwa paznokcia
        • colleen83 Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 11:12
          No prosze, a mialam kupic taki miss selene, ale w koncu zdecydowalam sie na fashion color bo mial ladniejsze opakowanie. :P
          A to do tego specyficznego zapaszku, to mam wrazenie ze wlasnie ingloty mniej smierdza. Tak samo mialam maybelline i loreala i tez tak nie smierdzial (aczkolwiek jakosciowo wg mnie super nie byly).

Sally Hansen mam lakier nawierzchniowy przyspieszajacy wysychanie i jest super, no ale takich kolorowych nigdy nie mialam.
    • maggi9 Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 11:14
      Mam jeden golden rose ale z serii care+strong.
      Nie jest zły.ładnie sie rozprowadza, jedna warstwa daje mocny kolor.
      A z pazokciami jak do tej pory nic mi sie nie stało.No ale nie używam tego lakieru codziennie:)
      Śmierdzi "normalnie" czyli tak jak przeciętny lakier.
      • slodzik1986 Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 13:35
        tez mialam z serii golden rose, fajne kolorki. ladnie sie trzyma i sa wydajne
    • panisiusia Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 14:11
      A może lakiery zgęstniały i przedsiębiorcze sprzedawczynie je rozcieńczały.
      Kiedyś kupiłam taki lakier dwa w jednym: pani w sklepie dolała do lakieru
      zmywacz do paznokci...
      • niega Re: Lakiery Golden Rose 30.11.06, 15:01
        sa niezle jak za taka cene!
        ale szybko schna w buteleczce!

ja zdecydowanie wole Inglota a ostatnio odkrylam aplaus- baaaardzo dlugo sie
        trzymaja i caly czas wygladaja niezle!

p-m
        Niega
        • darsana Re: Lakiery Golden Rose 01.12.06, 04:33
          Zdecydowanie z Inglota, a z tańszych Ados
    • kalinazkalinowa Re: Lakiery Golden Rose 31.12.06, 10:30
      ja mam chyba 3 lakiery tej firmy zachwycił mnie jeden z kolorów, paznokcie
      maluję sporadycznie więc dla mnie są ok

----
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759
      • sowca Re: Lakiery Golden Rose 01.01.07, 17:10
        Lakiery Golden Rose sa moim zdaniem bardzo dobre. Jedyna ich wada jest szybkie
        wysychanie w buteleczce(tak jak ktos wczesniej pisal), ale za to dlugo trzymają
        się na paznokciach, mają ładne kolory i sliczny połysk, a do tego są tanie:) co
        do zapachu - moim zdaniem smierdzą przeciętnie, ani mniej ani więcej od innych
        lakierow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka