daguska3 30.11.06, 11:27 Dzien dobry, mam pytanie czy ktoras z Pan korzystala z uslug fryzjerskich Pana Tomasza Zaperty ? Jezlei tak prosze o opinie. POzdrawiam Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ileczka76 Re: Fryzjer Tomasz Zaperty 30.11.06, 11:43 ja od 3 lat chodze do jego pracownicy- pani Asi, przy ul. Wisniowej. jestem w niej zakochana i jeszcze nigdy nei wyszlam niezadowolona, pani Asia dobiera fryzure do danej osoby, a Tomek raczej eskperymentuje i lubi nowosci, wiec bywaja to fryzury czasem dosc ekstrawagnackie... ale jesli takie lubisz, to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
daguska3 Re: Fryzjer Tomasz Zaperty 30.11.06, 11:45 dziekuje bardzo za odpowiedz. Pozdrawiam DAgmara Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Fryzjer Tomasz Zaperty 30.11.06, 11:58 Witam! W jakim mieście znajduje się jego salon fryzjerski? Odpowiedz Link Zgłoś
daguska3 Re: Fryzjer Tomasz Zaperty 30.11.06, 12:14 W warszawie na ulicy Marszałkowskiej 81 i na Wiśniowej 40. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Fryzjer Tomasz Zaperty 30.11.06, 12:21 UUUU, a to szkoda. Nie mogę znaleźć dobrego fryzjera w Bydgoszczy, który coś doradzi, a nie zapyta: jak Panią ściąć? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Fryzjer Tomasz Zaperty 30.11.06, 23:37 byłam raz i niestety niezbyt mi się spodobało:( tzn. niczego strasznego mi nie uczynił;), ale bez rewelacji. za to moja kumpela chodzi do niego od lat i zawsze wygląda świetnie! wniosek mój jest taki, że z włosami krótkimi radzi sobie znakomicie, zawsze coś doda od siebie, wprowadzi jakiś fajny element, te fryzury nigdy nie są nudne. I kolor też dobrał jej ładny. ja mam włos długi z grzywką i ta grzywka przez niego obcięta mi się nie podobała... ale warto spróbować, bo wiem, że w ogóle fajnie ostrzyc umie:) może akurat trafiłam na zły dzień... chyba jeszcze kiedyś zrobię drugie podejście. Odpowiedz Link Zgłoś