Dodaj do ulubionych

Opalanie na studniówke

01.12.06, 14:41
Czy wszystkie dziewczyny sie opalaja na studniówke? Zauwazyłam, ze opalenizna
to standard. Sama mam jasną cere jestem blondynką i zastanawiam sie nad tym
czy sie opalac. Niby ładnie się wyglada ale z drugiej strony to juz taki
przezytek. Jak uwazacie?
Obserwuj wątek
    • martelinka Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 14:42
      zero solarium:) sztuczne i tandetne
      • martelinka Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 14:44
        popieram naturalny wyglad skóry, zawsze jesli czujesz sie zbyt blada mozesz
        przypruszyc dekolt pudrem z drobinkami :)pozdrawiam
        • gofera2 Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 14:50
          tez jestem za naturalnością, opalenizna solarowa jest tandetna, nie mów,że
          wszystkie robia sobie tipsy wrrrrrrrrr
          • azja261 Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 14:57
            Nie wiem czy tylko ja się z tym spotykam ale u mnie to jest tak ciagle gadanie o
            studniowce az glowa boli i oczywiscie planowanie: codzienne wizyty w solarium a
            o tipsach to nawet nie wspomne, toz to obowiązek...
            • gofera2 Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 15:05
              tak włąśnie myslałam, biedne dziewczynki chcą się zrobić na księżniczki aż to
              jest żałosne,
              ja mam 28 lat po wakacjach w Grecji zauwazyłam,że zrobiły mi się zmarchy pod
              oczami, one nie zdają sobie sprawy z konsekwencji solarium, nie daj sie
              zwariować, powodzenia
              • frrancuzeczka Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 16:40
                Nigdy nie byłam w solarium. Pomijając klaustrofobiczne lęki nie czuję potrzeby,
                ani nie czułam jej przed studniówką.
                • littlefrog Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 20:20
                  Niekoniecznie musi to byc spalenie na skwarek, wystarczą 2-3 krótkie wizyty po
                  których skóra lekko się ozłoci i będzie dużo lepiej wyglądała niż taka bladosina..
                  • czarodziejka87 Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 12:40
                    popieram... Zreszta w wieczorowym swietle zlota skora jest konieczna!!! Nikt tu
                    nie mowi o opaleniznie Dody Elektrody przeciez
        • czarodziejka87 Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 12:39
          Przyprószyc jesli juz
    • lalumek Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 22:35
      nie opalalam sie na studniowke;) ale wiem, ze bylam w zdecydowanej
      mniejszosci... niestety:P niektore dziewczyny przesadzily-zamiast brazowej,
      mialy czerwona skore; i po co? ;) eh... :D
      • littlefrog Re: Opalanie na studniówke 01.12.06, 22:38
        najważniejszy jest umiar ;)
        • poprostupromyszcz Re: Opalanie na studniówke 02.12.06, 17:27
          a ja mam zamiar sie troszke przybrązowić. Pisząc troszke mam na myśli naprawde troszke. Pojde dwa, w porywach 3 razy.
    • babunowa Re: Opalanie na studniówke 02.12.06, 17:51
      ja przed studniowka poszlam kilka razy na solarium;)Zdecydowanie pora,w jakiej
      sie odbywaja studniowki sprawia,ze albo trzeba sie wybrac na sloneczna wyspe na
      sylwestra,albo skorzystac ze sztucznego slonca;)Od dawna wiadomo,ze opalone
      cialo wydaje sie szczuplejsze,jesli sie miesnie-to je ladnie widac wtedy;)no i
      czlowiek wyglada zdrowiej;)Mysle,ze tym kieruja sie osoby,ktore normalnie
      stronia od tego typu uciech;)ja poszlam kilka razy,do tego mialam puder z
      drobinkami i musze przyznac,ze nie wygladalo to zle;)moja jasna skora po tych
      kilku razach wygladala,jakbym sie gdzies mimochodem opalila;)
      • maga.m Re: Opalanie na studniówke 03.12.06, 18:20
        mimochodem w zimie?

czyli przypadkiem, idac na narty, zapomnialas o spodniach i kurtce i w ogóle o jakimkolwiek ubraniu, a na stoku, wiadomo, czlowiek sie opala? :D
        • babunowa Re: Opalanie na studniówke 03.12.06, 19:28
          hehe;) no np na nartach;) toc wiadomo,ze mozna;) a sa tez takie miejsca, gdzie
          wytrwali lezakuja w strojach kapielowych. (odwagi do tego mi brak ) ;)
    • armos Re: Opalanie na studniówke 05.12.06, 17:28
      A moje zdanie jesat takie na ten temat. Ty poprostu zazdroscisz tym dzieczyna
      ktore tak piekie wygladaja w tej opaleniznie a sama straszysz bladoscią! Tak
      uwazam wnioskujac z tego co piszesz. I jestem pewna, ze jestes szara istotka na
      ktora nikt nie zwraca uwagi. Blond włosy i blada cera mmmmmmmmm jak to pieknie
      brzmi. Szkoda tylko, ze naet gwiazdy sie opalają. I jakos tak juz sie przyjelo,
      ze opalenizna to oznaka urody. Czlowiek opalony wyglada zdrowiej, szczuplej.
      Podaj mi prosze chodzic 3 aktorki ktore maja jasna cere i blond włosy. Nie mowie
      o pasztetach tylko pieknych kobietach!! Nie ma takich bo to tylko wiesniary.
      Nie masz pewnie kasy na solarium dlatego ak piszesz.. ah ta zazdrosc ;/
      tyle na ten temat.
      • krolowa_lez Re: Opalanie na studniówke 05.12.06, 19:25
        hahah dobre ;)
      • mgielka83 Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 13:22
        Scarlett Johansson, Gwen Stefani, Charlize Theron, Kirsten Dunst, Kate Moss,
        Sienna Miller.
        Mało?
        • armos Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 15:41
          Charlize Theron zawsze jest opalona! Kirsten Dunst to wiesniaczka
          • gofera2 Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 15:54
            Armos mam wrażenie,że nie realizujesz sie w tym co robisz wszystkich naokoło
            obrażasz i pouczasz co ty jestes bóstwo i alfa i omega?
            w ten sposób poprawisz sobie samopoczucie?sama krytyka ,wszystko na nie , musisz
            byc bardzo męcząca dla otoczenia i tu sie wyżywasz
            • armos Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 16:14
              przepraszam jesli kogos urazilam wcale nie chcialam no ale mi sie to nie podoba.
              Wcale sie nie wyzywam pisze to co mysle.
              Moze i zbyt inteligentna nie jestem ale przynajmniej potrafie sie do tego przyznac.
              • gofera2 Re: Opalanie na studniówke 18.12.06, 08:33
                Armos ja Cie też przepraszam,że tak ostro Cie potraktowałam , ale mam zasadę
                jeśli chcesz zmieniać innych sama zmien się na bardziej pozytywną osobe, osoby
                które narzekaja męczą innych, ale cieszę sie,że masz w sonie troche krytycyzmu
                pozdr
          • gofera2 Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 15:57
            wnioskuje, po tym co przeczytałam ,że wysokiego ilorazu inteligencji to Ty nie
            masz, niestety
      • arieska Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 15:50
        armos napisała:
        > I jestem pewna, ze jestes szara istotka na
        > ktora nikt nie zwraca uwagi. Blond włosy i blada cera mmmmmmmmm jak to pieknie
        > brzmi.

Blond wlosy i jasna cera sa w 100% naturalne i to nie tylko pieknie brzmi, ale i
        wyglada. Blond wlosy plus solarka wygladaja kontrastowo i nienaturalnie i
        wlasnie to zwraca uwage-co jeszcze nie znaczy, ze w pozytywnym sensie. Jednak
        maniakalne solarki nie potrafia tego zrozumiec i szkodza sobie na wlasne zyczenie.
    • gwiazdkaaa Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 11:35
      lekka opalenizna wskazana
    • arieska Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 15:44
      Nie rozumiem tego trendu-solarium przed studniowka, weselami, innymi imprezami.
      Dla mnie opalenizna ma racje bytu tylko latem :)
    • inecita Re: Opalanie na studniówke 15.12.06, 16:22
      Ja przed studniówką strasznie się rozchorowałam i nie mogłam chodzić na
      solarium i byłam ztego powodu załamana, a teraz jakpatrze na zdjecia to widze
      ze dobrze zrobilam... to było ok 7 lat temu i opalenizna byla u szczytu
      popularnosci, pamietam tez ze jedna laska poszla na solarium w dniu studniówki
      polezała ze 20 minut i była czerwono pomarańczowa, miała zwaloną calą imprezę.
      Ja bym poszła na Twoim miejscu, ale ze 3 razy po 5-7 minut i kilka dni przed,
      dla nadania zdrowego kolorytu cerze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka