gazela100 20.12.06, 00:00 Mam 29lat, skórę tłusta z zaskórnikami i do tego zaczęły pojawiać sie zmarszczki mimiczne. Potrzebuje jakiegoś dobrego kremu. Używałam Loreal ale nie był skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagiennka Re: krem na mimiczne 20.12.06, 00:06 To może Yves Rocher Inositol? To cała seria na zmarszczki mimiczne. Musisz wypróbować bo np u mnie Loreal działał mimo że jestem kilka lat starsza od ciebie a każda skóra reaguje indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: krem na mimiczne 20.12.06, 08:35 na mimiczne zadn krem nie zadziala. szkoda pieniedzy. jesli juz, to zainwestuj w botoks. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: krem na mimiczne 20.12.06, 11:14 Hehe, botoks się stosuje na zmarszczki głebokie a nie mimiczne. Mimiczne da się zmniejszyć kremami, tych głebokich już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
papunia Re: krem na mimiczne 20.12.06, 12:40 Therma Firm AVON jest naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: krem na mimiczne 21.12.06, 11:44 Nie wiem jaki pulap cenowy Cię interesuje, ale może spróbuj tego nowego Miyokine Fusio (Vichy) ponoć działa cuda. Są też takie plasterki (moja mam używa, ja też podkradam zapobiegawczo:)) nazywają się Frownies. Świetne, naprawdę widać efekty tylko trzeba regularnie stosować. Najlepiej na noc. w każdym bądź razie nie mniej niz trzy godziny. A jak masz tlusta buzie z zaskórnikami to zrób sobie kwasy. Wyczyszczą buzię i odświeżą. tylko w dobrym gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.buziaczek Odpowiedni dla ciebie bedzie Olay 7 Total Efect na 31.12.06, 15:19 dzien i na noc. Naprawde Warto! Ja odkad wyprubowalam tego kremu, zaczelam uzywac calej lini pielegnacyjnej i oczyszczajacej. Jesli chodzi o wspomniany preparat, naprawde dziala na linie mimiczne, poprawia roniez koloryt skury i zwerza pory, co akurat ma u mnie duze znaczenie (mam cere mieszana). Poza tym dobrze nawilza, no i nakladanie tego kremu to prawdziwa przyjemnosc (dobra kosystencja, odprezajacy zapach). Kosztuje ok. 70 zl. Ladne opakowanie z pompka. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzystone Re: krem na mimiczne 31.12.06, 18:58 Jesli chodzi o zmarszczki w okolicach oczu to polecam opti-sensilium gel z serii Pharmaceris A. Dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: krem na mimiczne 01.01.07, 19:21 Hej, też mam ten problem na tapecie, na szczęście w moim przypadku to tylko prewencja. Na razie kremu przeciwzmarszczkowego używam tylko na noc, bo na dzień potrzebuję wysokich filtrów, a jeszcze nie znalazłam dobrej kombinacji tego i tego. Na dolnej półce nie ma nic. Ze średniej mogę polecić - sama aktualnie używam - Myokine Vichy (ja mam wersję do skóry suchej i jestem b.zadowolona). Podobno też Clinique, Repairwear Intensive Night Cream jest niezłe - u mnie następne do wypróbowania. Z górnej warto wypróbować Shiseido seria Bio Performance. Mam pod oczy i chyba dłuuugo nie zamienię na nic innego. Wg recenzji na Wizażu mogłabyś się poważnie zastanowić nad Avene, Ystheal+ Emulsion (emulsja przeciwzmarszczkowa dla skóry normalnej i mieszanej): www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10624 Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 a krem na mimiczne pod oczy? 02.01.07, 23:27 a jakiś krem na mimiczne pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: a krem na mimiczne pod oczy? 03.01.07, 04:06 hej, o tej porze Wizaż jakoś dziwnie wolno działa, ale wszystkie powyższe mają wersję pod oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
foty.foty Instituto Ganassini:) 03.01.07, 10:46 www.beautyfly.pl/product_info.php?cPath=1_14&products_id=24053 ten jest swietny:) Odpowiedz Link Zgłoś