invisible_sun 17.01.07, 13:52 Czy po zastosowaniu Acne - derm mogę nakładac podkład? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o.lunia Re: Acne-derm 17.01.07, 14:06 tak, ale najpierw krem nawilzajacy z filtrem. tzn tak: najpierw acne-derm, po jakims czasie (pol godziny, godzina) krem, na to podklad. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Acne-derm 17.01.07, 14:08 nie, Acne Dermu najlepiej używać na noc, bo na niego nie powinno się już nic nakładać. na dzień filtry i podkład też można. Odpowiedz Link Zgłoś
invisible_sun Re: Acne-derm 19.01.07, 12:49 ok, wszystko już wiem i dziękuje:) Mam wrażenie, że już po 3 dawkach moja cera zmienia sie na lepsze, to możliwe? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Acne-derm 19.01.07, 13:11 ja mogę tylko acne - derm zachwalać, podobno na efekty czeka sie ok miesiąca, ale faktycznie zaczął działać szybciej. Obecnie używam od 2 miesięcy i bardzo duża poprawa. Krosty pojawiają się baaaaaaaaaaaaaardzo rzadko. grunt to systematyczność. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Acne-derm 19.01.07, 13:33 krem z kwasami na przebarwienia, ale nie tylko. cera się wygładza, nowe pryszcze nie wyskakują. Nie znam się na chemii, ale wpisz w wyszukiwarkę i dostaniesz opis, wiele wątków tez było na jego temat na forum. Odpowiedz Link Zgłoś