Dodaj do ulubionych

Yves Rocher

23.01.07, 09:51
Czy kiedys zamawialyscie cos z tego katalogu, np. dolaczonego do gazety?
Zastanawiam sie czy warto, zauwazylam tam krem brazujacy przeciwzmarszczkowy,
czy ktos go uzywal?
Obserwuj wątek
    • tonieja77 Re: Yves Rocher 23.01.07, 12:34
      wystarczy przejść sie do sklepu i tam sobie zobaczyc co to za kosmetyki jeśli
      ich jeszcze nie znasz.ceny w katalogu są mniej więcej takie same jak w sklepie
      ale często sa promocje i np.za cene jednej sztuki dostaniesz dwie.co do samego
      kremu nadaje ładny kolor.
    • mikams75 Re: Yves Rocher 23.01.07, 13:02
      ja czasami kupuje cos z ich kosmetykow - mam kilka ulubionych np. balsam do
      ciala w brazowo-bialej tubie, balsam w spraju do ciala (bialo-niebieska butelka)
      i jeszcze kilka innych rzeczy. Kremu brazujacego, o ktory pytasz, nie mialam.
      Generalnie ich kosmetyki sa niezle, ale nie warte normalnej ceny katalogowej.
      Kupuje wylacznie na promocjach. Wyrob sobie karte klienta to bedziesz miala tez
      rozne znizki.
      • beba_a Re: Yves Rocher 23.01.07, 22:43
        potwierdzam, kosmetyki tej firmy są takie sobie, gatunkowo na poziomie niskich
        polskich kosmetyków. Używałam z tej firmy szmaponu do włosów wypadajacyh,
        bardzo fajny, dał pozytywne skutki iładnie pachniał, poza tym balsam i
        właśćciwie to wszystko, co mogłabym polecić. Kremy z brązowych opakowań nie
        dały żadnych oczekiwanych efektów.
        • paulina.galli Re: Yves Rocher 23.01.07, 22:52
          Z YR - uznaje - produkty do kapieli (zele, plyny, mydełka ) , oliwki do masazu ,
          ewentualnie jakis peeling do ciala , balsamy itp.
          Niezle takie sa jakies mleczka, toniki , czy plyny do demakijażu (to znaczy
          zadna tam rewalacja ale czasem trafia sie cos niegłupiego)

Natomiast ich "kolorówke" uwazam za totalna pomyłke.
          przytnajmniej tak bylo 2 lata temu bo wtedy nacielam sie po raz ostatni:-/ i
          obiecalam sobie ze wiecej nie kupie nawet jakby sprzedawali po 1 zł :-/

Nie wiem jak seria dla dojrzalej skory ... bo nie uzywam :) ale jakis zachwytow
          nie slysze :-)

Ale zaraz ,zaraz ! maja jeden produkt ktory faktycznie ktory bardzo lubie ... i
          chyba moge polecic ....

BRONZE nature extraits de fleurs dr tiare 3 en1 Effet Lumiere
          [ ufff dluga nazwa :):):)]
          to taki krem w plynie autobrazujacy (samoopalajacy) z drobinkami "zlota" - ja
          uzywam go akurat tylko do twarzy
          nie smierdzi jak samoopalacze , i daje delikatna naturalna "zlota " opalenizne :)
          to chyba nastepca Monoii de Thatii (jakos tak sie to pisalo) - ktory zniknal z
          połek YR ku mojemu duzemu żalowi

Jest wydajny wiec dawno go nie kupowalam - mam nadzieje ze jeszcze maja w swojej
          ofercie :)
          • iskierka4 Re: Yves Rocher 24.01.07, 07:33
            Na wizazu ten krem jest barzo chwalony i ma duza liczbe punktow. Oczywiscie
            chodzi o brazowienie i jak skonczy mi sie obecny samoopalacz do twarzy na
            pewno kupie ten.

Lubie serie do kapieli . Krem na pierwsze zmarszczki Inositol oraz plyn do
            demakijazu oczu z blawatkiem.
          • paxton1 Re: Yves Rocher 24.01.07, 12:01
            racja, malowidła mają do bani i perfumy też kiepskie
    • tyldzia Re: Yves Rocher 24.01.07, 15:36
      Zamowilam ten krem brazujacy i miniaturki wod toaletowych, zobaczymy jak to
      wyglada. Maja dodac do tego gratis tusz do rzes, ale pewnie nic ciekawego
      sadzac po waszych opiniach;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka