tyldzia 23.01.07, 09:51 Czy kiedys zamawialyscie cos z tego katalogu, np. dolaczonego do gazety? Zastanawiam sie czy warto, zauwazylam tam krem brazujacy przeciwzmarszczkowy, czy ktos go uzywal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonieja77 Re: Yves Rocher 23.01.07, 12:34 wystarczy przejść sie do sklepu i tam sobie zobaczyc co to za kosmetyki jeśli ich jeszcze nie znasz.ceny w katalogu są mniej więcej takie same jak w sklepie ale często sa promocje i np.za cene jednej sztuki dostaniesz dwie.co do samego kremu nadaje ładny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Yves Rocher 23.01.07, 13:02 ja czasami kupuje cos z ich kosmetykow - mam kilka ulubionych np. balsam do ciala w brazowo-bialej tubie, balsam w spraju do ciala (bialo-niebieska butelka) i jeszcze kilka innych rzeczy. Kremu brazujacego, o ktory pytasz, nie mialam. Generalnie ich kosmetyki sa niezle, ale nie warte normalnej ceny katalogowej. Kupuje wylacznie na promocjach. Wyrob sobie karte klienta to bedziesz miala tez rozne znizki. Odpowiedz Link Zgłoś
beba_a Re: Yves Rocher 23.01.07, 22:43 potwierdzam, kosmetyki tej firmy są takie sobie, gatunkowo na poziomie niskich polskich kosmetyków. Używałam z tej firmy szmaponu do włosów wypadajacyh, bardzo fajny, dał pozytywne skutki iładnie pachniał, poza tym balsam i właśćciwie to wszystko, co mogłabym polecić. Kremy z brązowych opakowań nie dały żadnych oczekiwanych efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Yves Rocher 23.01.07, 22:52 Z YR - uznaje - produkty do kapieli (zele, plyny, mydełka ) , oliwki do masazu , ewentualnie jakis peeling do ciala , balsamy itp. Niezle takie sa jakies mleczka, toniki , czy plyny do demakijażu (to znaczy zadna tam rewalacja ale czasem trafia sie cos niegłupiego) Natomiast ich "kolorówke" uwazam za totalna pomyłke. przytnajmniej tak bylo 2 lata temu bo wtedy nacielam sie po raz ostatni:-/ i obiecalam sobie ze wiecej nie kupie nawet jakby sprzedawali po 1 zł :-/ Nie wiem jak seria dla dojrzalej skory ... bo nie uzywam :) ale jakis zachwytow nie slysze :-) Ale zaraz ,zaraz ! maja jeden produkt ktory faktycznie ktory bardzo lubie ... i chyba moge polecic .... BRONZE nature extraits de fleurs dr tiare 3 en1 Effet Lumiere [ ufff dluga nazwa :):):)] to taki krem w plynie autobrazujacy (samoopalajacy) z drobinkami "zlota" - ja uzywam go akurat tylko do twarzy nie smierdzi jak samoopalacze , i daje delikatna naturalna "zlota " opalenizne :) to chyba nastepca Monoii de Thatii (jakos tak sie to pisalo) - ktory zniknal z połek YR ku mojemu duzemu żalowi Jest wydajny wiec dawno go nie kupowalam - mam nadzieje ze jeszcze maja w swojej ofercie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: Yves Rocher 24.01.07, 07:33 Na wizazu ten krem jest barzo chwalony i ma duza liczbe punktow. Oczywiscie chodzi o brazowienie i jak skonczy mi sie obecny samoopalacz do twarzy na pewno kupie ten. Lubie serie do kapieli . Krem na pierwsze zmarszczki Inositol oraz plyn do demakijazu oczu z blawatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
paxton1 Re: Yves Rocher 24.01.07, 12:01 racja, malowidła mają do bani i perfumy też kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
tyldzia Re: Yves Rocher 24.01.07, 15:36 Zamowilam ten krem brazujacy i miniaturki wod toaletowych, zobaczymy jak to wyglada. Maja dodac do tego gratis tusz do rzes, ale pewnie nic ciekawego sadzac po waszych opiniach;) Odpowiedz Link Zgłoś