Dodaj do ulubionych

Negatywy Hartwiga

IP: *.it-net.pl 29.01.05, 01:50
No to ja bym je bardzo chętnie obejrzał. Liczę na jakąś wystawę w Bramie
Grodzkiej, oby w miarę szybko.
Obserwuj wątek
    • Gość: kalafior Re: Negatywy Hartwiga IP: *.it-net.pl 29.01.05, 01:53
      AAAA, może ktoś wie gdzie można zdobyć jakiś album ze fotografiami lubelskimi
      Hartwiga? Bo jak dotąd chodzenie po księgarniach nie przyniosło efektów.
      • Gość: fotograf-amator Re: Negatywy Hartwiga IP: 83.238.200.* 29.01.05, 13:02
        Odpisywałem ok.2 godz.temu, ale nic nie ukazało się.Zatem powtarzam: radzę
        poszukać w antykwariatach, bo dawno już nie było wznowień albumów i nie ma
        żadnych zapowiedzi.
      • ryza_malpa1 Re: Negatywy Hartwiga 29.01.05, 13:47
        Poszukaj na allegro - bywają bardzo często albumy nie tylko z Lublinem.
        • Gość: kalafior Re: Negatywy Hartwiga IP: *.it-net.pl 30.01.05, 00:59
          Dzięki wielkie. Ale co do tych wznowień to pewien księgarz mi powiedział, że
          właśnie się ukazało coś, tylko on nie może zdobyć.
    • Gość: fotka Re: Negatywy Hartwiga IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.05, 21:46
      Kalafiorze, album Hartwiga wznowiło w listopadzie Wydawnictwo UMCS. Można go
      kupić w ksiegarni uniwersyteckiej, ksiegarni Ezop i Lubelskim osrodku
      Informacji Turystycznej. Polecam.
      • Gość: qwerty Re: Negatywy Hartwiga IP: *.it-net.pl 30.01.05, 22:18
        mogliby w necie umiescic jakies fotki, w koncu jestesmy mieszkancami lublina i
        mamy takie samo prawo do ich ogladania jak pracownicy galerii, na pewno
        zwiekszyło by to zainteresowanie nietutejszych
        • Gość: Wielgibolo Re: Negatywy Hartwiga IP: *.bojarski.lublin.pl 30.01.05, 23:11
          A może by któś podał gdzie w necie można znaleźć najfajniejsze zdjęcia starego
          Lublina?
          • ryza_malpa1 Re: Negatywy Hartwiga 31.01.05, 08:32
            www.tnn.lublin.pl
            wejdź w działke "ikonografia" a tam do wyboru do koloru , wg tematów, ulic itp.
            • Gość: Robbie Re: Negatywy Hartwiga IP: 212.182.7.* 01.02.05, 22:34
              Wcale tak dobrze ten zbiór w NN nie jest uporządkowany. Głównie według "czasów"
              i, o dziwo, narodowości (sic!). Ale że nie ma bardzo wielu zdjęć, to da się
              wytrzymać :)
              Pozdr.
      • Gość: kalafior Re: Negatywy Hartwiga IP: *.it-net.pl 31.01.05, 13:51
        Dzięki za konkret!
    • Gość: leszeke Re: Negatywy Hartwiga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:18
      Negatywy oczywiście można obejrzeć jako ciekawostkę - ale ja chętniej
      widziałbym odbitki z nich (najlepiej w duzym formacie)> Oryginalne negatywy do
      archiwum - a ponieważ są/będą w formie elektronicznej zrobienie z nich
      pozytywów to chwila. Na wystawie kilka dużych monitorów i wyswietlanie "na
      okrągło" ...
    • Gość: zdjecie z gazety . Re: Negatywy Hartwiga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:19
      wg mnie tak kiedys było w Parku Ludowym ...
      • Gość: trockista Re: Negatywy Hartwiga IP: *.lublin.mm.pl 31.01.05, 14:36
        Zaden Park Ludowy - fotka z Krak.Przedm.,pozniej stanela tam Gracja a teraz
        jest bank. To blisko Hipotecznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka