Dodaj do ulubionych

Yves Rocher

27.01.07, 19:42
czy macie kosmetykifirmy Yves Rocher? jakie one sa?zasługuja na dobta opinie?
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: Yves Rocher 27.01.07, 21:42
      Ja używam i mam kilka ulubionych - mleczko i tonik Pure Calmille, krem na noc
      na pierwsze zmarszczki Inositol i pod oczy, seria do kąpieli - świetne zapachy
      Plaisirs Nature. Niezłe antyperspiranty w kulce. Kolorówka jest raczej słaba -
      wyjątek to rewelacyjne cienie do powiek w płynie, takie podwójne, nie pamiętam
      nazwy i puder prasowany Yria. Kosmetyki nie są warte ceny regularnej - kupuję
      zawsze w promocji -40-50%.
      • martelinka Re: Yves Rocher 27.01.07, 22:30
        jak używałam to lubiłam bardzo i byłam zadowolona z serii inositol - miałam całą, płyny do kąpieli Plaisirs też są super, cienie do powiek były dla mnie zbyt twarde, miałam też tusz do rzęs - w porządku, niestety nie pamiętam dokładnie który, Bardzo fajna jest też seria SPA.
    • inkageo Re: Yves Rocher 27.01.07, 23:05
      Zapomniałam o moim ulubionym kosmetyku - brzoskwiniowym peelingu cukrowym
      Plaisirs Nature
    • maiwa Re: Yves Rocher 28.01.07, 17:07
      a puder w kamieniu YRIA jest dobry??????? kupic czy lepiejposzzukac dobrego w
      sklepach???????
      • inkageo Re: Yves Rocher 28.01.07, 17:48
        Moja mama go bardzo lubi, a najczęściej używa kosmetyków z wyższej półki niż
        YR. Warto kupić za pół ceny, zresztą przetestuj go w sklepie, każdy oczekuje
        innego efektu;)
    • gory_szalenstwa Re: Yves Rocher 29.01.07, 17:14
      Moim zdaniem jak najbardziej. Uzywalam maseczek do twarzy, do stop, peelingi do
      stop, olejki do masazu, antyperspiranty, zele pod prysznic - bomba, jesli chodzi
      o zapachy, kremy do twarzy. Wole Yves Rocher od Avonu, to na pewno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka