rybka_18 28.01.07, 13:38 zaczyna mi się robić podwójny podbródek. nie wiem dlaczego, bo jestem bardzo bardzo szczupła i mało jem, ale mniejsza z tym. czy ktoś zna może jakieś sposoby, by go zlikwidować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: podwójny podbródek 28.01.07, 14:36 Najlepsze są regularne ćwiczenia: -oklepywanie podbródka wierzchem dłoni -energiczne masowanie wierzchem dłoni w kierunku od szyi do brody -wysuwanie dolnej szczęki do przodu tak aby napiąć ścięgna na szyi, tak jakbyś chciała coś złapać zębami -wymawianie szeroko otwartymi ustami samogłosek a,o,u,e,i Jak jeszcze coś mi się przypomni to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: podwójny podbródek 28.01.07, 14:49 nie chce Cie martwic ale taki podbródek to sprawa genów i poza zabiegiem raczej niewiele da sie zrobic. owszem-nie zaszkodzi stosowac triki jakie wymieniła koleżanka powyżej ale na cuda nie licz. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: podwójny podbródek 28.01.07, 20:27 Czytałam,że podwójny podbródek zaczyna pojawiać się, kiedy np. ogląda się tv w pozycji leżącej. I pewnie to prawda,bo ja też mam z nim kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś