nellnell 07.02.07, 10:40 dobry, taki ktory sie pieni,pielęgnuje i pięknie pachnie. poprosze o nazwe firmy najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuka_konwersacji Re: płyn do kąpieli 07.02.07, 10:41 Pospolite FA ma ladnie pachnace plyny do kapieli. ja lubie kokosowy. Odpowiedz Link Zgłoś
makaron_z_serem Re: płyn do kąpieli 07.02.07, 10:51 Osobiście lubie płyny do kąpieli firmy Avon :) Ostatnio jednak chłopak zaskoczył mnie płynem do kąpieli firmy "Aromaterapia - Magic Spa" zapach grejfrutowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sophie999 Re: płyn do kąpieli 07.02.07, 15:10 też włąśnies szukam czegoś do relaksującej kąpieli. Polecić mogę płyn tołpy z serii kuracja borowinowa, taki sosnowy zapach.. teraz mam ochotę na aquolinę- białą czekoladę, cukier puder albo bezę cytrynową, brzmi to pysznie, zapachy wspaniałe, mam żel peelingujący o zapachu kawowym i jest super:) Tyle że aquolina ma bardzo słodkie te zapachy. Może ktoś poleciłby coś naprawdę relaksującego, aromaterapeutycznego, niekoniecznie owocowego?? Odpowiedz Link Zgłoś
naina Re: płyn do kąpieli 07.02.07, 20:50 Popieram YR - kiedys byl zapach zielonych pomidorow i suszonej sliwki, nie wiem jak teraz bo juz dawno tych plynow nie kupowalam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś