alessandra2 10.02.07, 13:37 Musze schudnąc 5 kg. Czy po wyeliminowaniu pewnych produktów łatwiej mi bedzie to osiagnąc? np: ziemniakow, pieczywa, masła, makaronów, buałych ryzów, słodyczy. Czy lepiej wszystkiego ale w mniejszych ilosciach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliennis Re: Chce być szczupła 10.02.07, 13:46 Jedz wszystko oprócz słodyczy ale w małych ilościach,pij dużo wody mineralnej niegaz. Ziemniaki jedz jak najbardziej ale "suche" ,bez sosów.Pieczywo też ale drobnoziarniste.Masło w małych ilościach jest bardzo pożyteczne dla organizmu. Polecam jeszcze białe mięso ,ryby ,i gotowane warzywa . Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Chce być szczupła 10.02.07, 14:25 Ja uwazam, ze mozna jesc wszystko, tylko w mniejszych ilosciach. Nawet, gdy jestem na diecie, nie zaluje sobie czekolady, tak do 3 kostek. Nie mam dzieki temu wilczego glodu na niektore pokarmy, nie mysle o nich obsesyjnie. A tak moze sie zdarzyc, gdy przez dluzszy okres czasu sobie czegos odmawiamy. Nie zapominaj tez o gimnastyce. Efekt bedzie szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś
alessandra2 Re: Chce być szczupła 10.02.07, 14:31 Tak tak wiem. Biegam co 2gi dzien po 40 min+ rozciaganie i chce zaczac chodzic na zerobic no moze jeszze basen zobacze.. Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: Chce być szczupła 10.02.07, 15:07 na kolację proponuję grapefruity, surówkę z marchwi i jabłka - są sycące a mają mało kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: Chce być szczupła 10.02.07, 17:20 Ja proponuje niech ci ktos zlamie serce, utrata apetytu gwarantowana. Dodatkowo zeby zaciszyc smutek rzuc sie w wir imprez. Z tego co pamietam, ostatnim razem po tego typu przjsciu mialam brzuch-wlasciwie skore na brzuchu przyrosnieta do kregoslupa. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Chce być szczupła 10.02.07, 21:45 o tak, z tymi imprezami to prawda ;)) Odpowiedz Link Zgłoś