pyrka.w.mundurku 16.02.07, 12:59 mam dosc sucha skore, jaki podklad polecacie, czy warto zainwestowac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlett_ohara Re: szukam dobrego podkladu 16.02.07, 14:03 jeżeli masz suchą cerę to polecam: 1. Collistar, Anti-Age Lifting Foundation 2. Chanel Pro Lumiere (jeżeli faktyczie masz suchą cerę to jest super) 3. EL Futurist - podkład super, ale kolory zdecydowanie inne niż Chanel i Collistar. 4. Clinique -Repairwear nie napisałaś na jakim efekcie Ci zależy....więc wiecej nie mogę podpowiedzieć ;) udanych testów Odpowiedz Link Zgłoś
pyrka.w.mundurku Re: szukam dobrego podkladu 16.02.07, 14:47 Scarlett, dzieki, !! Odpowiedz Link Zgłoś
inecita a ja szukam innego 16.02.07, 14:58 Podłączę się pod wątek, żeby niue zakładać identycznego. Ja szukam podkładu który: 1. Dobrze kryje (conajmniej jak unifiance LRP) 2. Długo się trzyma (jak Double Wear EL) 3. Daje niepłaski efekt, lekko odbija swiatło (jak podkłady Shiny Topuch i nawet City Matt Lirene - taki rozswietlony zdrowy mat) Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_ohara Re: a ja szukam innego 23.02.07, 22:50 inecita napisała: > Podłączę się pod wątek, żeby niue zakładać identycznego. > Ja szukam podkładu który: > 1. Dobrze kryje (conajmniej jak unifiance LRP) > 2. Długo się trzyma (jak Double Wear EL) > 3. Daje niepłaski efekt, lekko odbija swiatło (jak podkłady Shiny Topuch i > nawet City Matt Lirene - taki rozswietlony zdrowy mat) wszystkie podkłady, które wymieniłam w swoim poście są świetne do cery suchej! ...najlżejszy z nich jest EL Futurist, Pro Lumiere to matu nie da ;)...z resztą nie do końca chyba wiem o co Ci chodzi (rozświetlony mat?), ale wypróbuj Collistar naprawdę dobrze kryje, cały dzień trzmya sie na buzi, nie jest płaski....moze efekt który daje ,to "taki rozświetlony zdrowy mat" Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: a ja szukam innego 25.02.07, 19:34 Oj ciężka sprawa znależć taki podkład który spełni te 3 warunki. Ja taki efekt "rozświetlonego matu" uzyskuję dzięki pudrowi sypkiemu Chanel nr 20, nakładam go pędzlem, a nie tym puszkiem, daje lekkie matowe wykończenie, a twarz nie jest płaska. Wcześniej nakładam podkład Double Wear, który jest niezawodny jeżeli chodzi o trwałość, nie zakryje on jednak dużych przebarwień, ale zawsze możesz użyć punktowo kamuflażu ArtDeco. Odpowiedz Link Zgłoś
diana1 Re: a ja szukam innego 26.02.07, 13:12 jesli chodzi o cerę mieszaną , polecam L'oreala Cashmere Mat - o wykończeniu pudrowym. Bardzo dobrez się trzyma, nie ma błysku i uczucia maski na twarzy. nie wymaga obsypania pudrem, bo zawiera puder w sobie. tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;19;104/st/20070514/k/cb46/ Odpowiedz Link Zgłoś