lemon55 16.02.07, 13:16 Czy stosowałyście coś takiego? Co o tym sądzicie? www.tajemniceurody.win.pl/shop/pokaz_produkt.php?idprod=299&cow1=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liselle Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:00 Tego akurat nie używałam, ale używam kosmetyków mineralnych Jane Iredale. Całkowicie naturalne i dodatkowo każdy ma jeszcze filtr przeciwsłoneczny. Tylko niestety drogie. A ten taniutki, ale moze równie dobry. Tylko nie ma filtrów. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:11 te kosmetyki z założenia mają filtry mineralne - dwutlenek tytanu i tlenek cynku. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:03 Tylko zwróć uwagę że to cena za 0,70gr. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:34 tuya napisała: > Tylko zwróć uwagę że to cena za 0,70gr. Tak wiem. Tylko czytałam,że można zmieszać to z kremem 50ml. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:39 Ale przeciez w watku ponizej pisza, ze kremu do twarzy nie powinno sie uzywac :)))) Nic juz nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:40 Ja bez kremu wyglądałabym jak straszydło :) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:46 co do tego ponizszego watku to chyba kwestia indywidualna. Ja msuze miec krem i koniec i zaden dermatolog mi nic nie narzuci, moja skora tego potrzebuej gdy nie uwyzam wygladam starsznie i koniec. Jak Twoja skora da rade do kremu to czemu nei ale to zadna wyrocznia (tamten watek). Ja zrezygonowalam z porad dermatologa i skonczyly sie moej roblemy z cera. A co do pudrow mineralnych to stosowalam ale inny i jako smne inei zachwysil ale a ooglnei unikam pudrow. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Mineralny puder pielęgnujący 16.02.07, 14:48 Ja też nie mam zamiaru zrezygnować z kremów. Kiedyś przez tydzień nie stosowałam i moja skóra była w opłakanym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś