kamisiunia 20.02.07, 23:13 Widziałście to? :> www.smog.pl/wideo/7830/britney_spears_ogolila_sie_na_lyso/ Fajnie niektórzy maja narąbane w tych swoich nadętych główkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelline Re: Britney łysa! 20.02.07, 23:45 No normalnie nic mnie nie szokuje w tym całym show biznesie ale to co ona zrobiła to normalnie szok! Co ona zrobiła? Wygląda okropnie! I po co to zrobiła? Odpowiedz Link Zgłoś
littlemy Re: Britney łysa! 21.02.07, 01:47 a co ma do tego nadęta główka? ja w swoim życiu 2 razy ogoliłam włosy na zero a jakoś nie mam w głowie narąbane... swoją drogą, akurat do niej to nie pasuje (kształt twarzy, rysy, kstzałt czaszki), ale wolna wola... Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Britney łysa! 21.02.07, 07:21 "narąbane" w główkach maja raczej ci, którzy nie wiedzą jak bardzo nieszczęśliwa, zdesperowana i nierozumiana jest kobieta która goli głowę na zero (pomijam fryzury "ideologiczne", z konieczności czy wygody). pozbawiając się atutu kobiecości w tak drastyczny sposób chce zmienic cos w swym życiu. w przypadku tej pani to jest krzyk o pomoc- to widac gołym okiem. osobiscie nie cenie ani nie lubie tej "artystki" za nic ale bardzo jej współczuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: Britney łysa! 21.02.07, 07:29 podpisuje sie po wypow Kmyszki obiema rękami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
looxie Re: Britney łysa! 21.02.07, 10:04 Ja również. Tak kobieta widać przeżywa ogromną tragedię osobistą. To nie jest temat na forum "Uroda", czasem można sie powstrzymać od nieuprzejmych, płytkich komentarzy. Pozdrawiam, looxie Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 Re: Britney łysa! 21.02.07, 12:02 Moim zdaniem zrobiła to po to aby o niej mówiono. No i uzyskała rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Britney łysa! 21.02.07, 12:11 a ja myslę,że dziewczyna sie pogubiła w zyciu, nie jestem jej fanka , ale jej współczuje bo tez tak kiedys miałam (ale włosy zostały długie) okropne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo_diabolo Re: Britney łysa! 21.02.07, 12:23 przynajmniej widać teraz jaką ma kwadratową głowę. Odpowiedz Link Zgłoś