Dodaj do ulubionych

agroturystyka?

25.06.07, 00:02
Jak to jest z waszymi wakacjami? Gdzie jezdzicie najczescie poza rodzina? Moj
mezczyzna lubi wygodne hotele, ale niestety taki wyjazd bije po kieszeni.
Wczoraj nocowalismy w takim jednym fajnym hotelu "Landhotel". Miejsce super,
przestrzen, maaaasa zieleni, cisza i spokoj, rano zajace biegajace pod
oknami, ale warunki w porownaniu do ceny byly raczej skromne. Jezdzac po
okolicy jednak coraz bardziej mnie nachodzilo na jakies wyjazdy weekendowe.
Zwlaszcza, ze planow wakacyjnych na ten rok na razie zadnych:-((( Poszperalam
troszke i znalazlam taka stronke z gospodarstwami, ktore wynajmuja pokoje czy
apartamenty. Ceny bardzo rozne, ale chyba jest to dosc przystepna forma
wypoczynku. Moze sie komus przyda, my juz mamy w ulubionych i na pewno kiedys
skorzystamy:
www.boerderijkamers.nl/?page=home
Obserwuj wątek
    • kasia191273 Re: agroturystyka? 25.06.07, 09:16
      my do rodziny do Polski nie jeździmy w ramach wakacji, bo wakacje (= relaks,
      luz) to nie są na pewno, tylko ganianie z wywieszonym jęzorem od jednych do
      drugich, 'zaliczanie' znajomych, po czym wracamy umordowani i średnio zadowoleni

gdybyśmy chcieli pojechać gdzieś do Polski, rodzina by nas 'zjadła' lub nie daj
      Boże teściowa chciała jechać z nami;)))

zresztą my kochamy podróże, nowe miejsca, zwłaszcza miasta- w tym roku lecimy
      do Palermo, rok temu podbiliśmy (jeszcze z brzuchem) Lizbonę. I zwykle tak
      wyglądają nasze prawdziwe wakacje, a Polska na tydzień, w ramach rodzinnych
      powinności;)
      • luizjana11 Re: agroturystyka? 25.06.07, 10:46
        Wakacje w Polsce-owszem,ale nie w poblizu rodziny.Jezdzimy na Mazury,Kaszuby lub
        Pojezierza.Wizyty w Polsce:raz na dwa lata Boze Narodzenie, czasem wypad w
        majowe lub jesienne ferie. Wakacje letnie-tez nie co roku PL. W tym na przyklad
        3 tyg.Niemiec.Mamy przyczepe kempingowa i jezdzimy na kempingi. Oprocz wakacji
        letnich wyjezdzamy tez na weekendy (oczywiscie z przyczepa). Jesli ktos
        zainteresowany jest fajnymi kempingami (male i duze),to chetnie podam
        namiary.Troche ich juz odwiedzilismy. Mam adresy w NL,GB,PL i DE.

Pozdrawiam-Luizjana.
        • go.ga Re: agroturystyka? 25.06.07, 11:09
          luizjana11 napisała:

> Wakacje w Polsce-owszem,ale nie w poblizu rodziny.Jezdzimy na Mazury,Kaszuby
          lu
          > b
          > Pojezierza.Wizyty w Polsce:raz na dwa lata Boze Narodzenie, czasem wypad w
          > majowe lub jesienne ferie. Wakacje letnie-tez nie co roku PL. W tym na
          przyklad
          > 3 tyg.Niemiec.Mamy przyczepe kempingowa i jezdzimy na kempingi. Oprocz wakacji
          > letnich wyjezdzamy tez na weekendy (oczywiscie z przyczepa). Jesli ktos
          > zainteresowany jest fajnymi kempingami (male i duze),to chetnie podam
          > namiary.Troche ich juz odwiedzilismy. Mam adresy w NL,GB,PL i DE.
          >
          > Pozdrawiam-Luizjana.

My tez jezdzimy na kempingi, tylko ze z namiotem. Do Polski sie jeszcze nie
          odwazylismy tak pojechac, bo naszej przygodzie z wlamaniem do auta. Jestem
          bardzo zainteresowana namiarami na fajne kempingi w Polsce (region niewazny),
          wazne, zeby byly dobre warunki saniatarne.
        • azza4 Re: agroturystyka? 25.06.07, 11:24
          Ja bardzo chetnie bym wziela od ciebie adresy campingow w Polsce.My robimy
          tak,ze jedziemy najpierw na tydzien do mojego rodzinnego miasta.Spotykamy sie z
          rodzina i ruszamy dalej.Od morza do Tatr albo odwrotnie:).Po 2-3 dni w jednym
          miejscu i tak przez miesiac.Jak nie pada to rozkladamy namiot.Jak pogoda
          niepewna to albo domek,albo hotel.Potem jeszcze na kilka dni do mojego
          rodzinnego miasta i do Holandii.W Polsce mam o tyle dobrze,ze mam
          mieszkanie,ktore stoi puste i nie musimy sie gniezdzic u mamy.A i prywatnosci
          wiecej.W tym roku jade z Nadia.Moja rodzina ja zobaczy po raz pierwszy wiec juz
          sobie wyobrazam co to bedzie:)))Z pewnych wzgledow te wakacje spedze tylko w
          moim miescie (2 miesiace) i nie bedzie objazdowy.Za rok planujemy ruszyc z
          przyczepka.No...chyba,ze bede w zaawansowanej ciazy to zobaczymy;).
          • ada9611 Re: agroturystyka? 25.06.07, 11:45
            Wakacje w polsce,zawsze tydzien nad morze,w tym roku nad jeziorem.pare dni u
            mamay,reszte w objazdach ,parki efteling..itd.ale mi sie marzy chorwacja...a
            moj samochodem nie chce jechac ,a w samolot mi nie wsiadzie.
    • mimi764 Re: agroturystyka? 29.06.07, 19:58
      My we wrzesniu 2 tyg. w Polsce, tydzien z rodzinka a tydz. myslimy nad tym
      miejscem :www.leszkiland.pl/pokoje.html
      ale to jeszcze nic penego. Chcemy tez w tym tyg. jechac gdzies na lono natury w
      Belgii, gdzies na poludniu, ktos moze ma jekies ciekawe stronki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka