nuova 01.03.07, 17:13 Adminie, nudne robi sie już to forum poprzez wszechobecny wątek o nivea! zaraz bede sie bala otworzyc lodowke, bo co tam bedzie? na jak to co! -nivea gbc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omniabulgari Re: nivea 01.03.07, 17:17 wlasnie, ja bym tego zelu juz do reki juz nie wziela, tak mam dosyc, wogole przez to wszytsko na samo slowo NIVEA mam ciarki.... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: nivea 01.03.07, 17:22 dla mnie wogole nivea to sz**s, ale teraz po tych milionach postow o tym żałosnym superspecyfiku, to już wogole na wymoity mnie zbiera! :) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: nivea 01.03.07, 17:25 witaj w klubie, mam identyczne podejscie do sprawy.. I sie zastanawiam czy te panny co tworza nowe wakti to sa jakies nowe na tym forum czy az tak pazerne ze sie nie przejmuja juz wrzutami, kasowaniem... byle by ZA DARMO.. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: nivea 01.03.07, 17:47 Powiem Ci, że też ktoś posłał mi na mail'a gazetowego info o tym nivea gbc, ale od razu wyrzuciłam owy list (spowodowany już wcześniej wspomnianym obrzydzeniem). Dokladnie tak, jak mówisz - byleby zachapać się za darmo ;P Ale i tak wydaje mi sie, ze zadna tego kremu nie dostanie, a nawet jesli juz dostanie, to ... ehehehehee (chce mi sie smiac, jakie mądre mamy dziewczyny w Pl) :P :P - nic, tylko lecą na gratisy ;) Odpowiedz Link Zgłoś