Gość: psotka IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.03, 20:38 próbowałyście nowej gąbki na to "dziadostwo"-"SYRENA"???? Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula78 Re: gąbka na cellulit 12.05.03, 03:25 nie wiem czy to jest SYRENA ale mam taka rozowa-zolta gabke w domku i naprawde polecam! jak juz sie przyzwyczailam, to zauwazylam efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: gąbka na cellulit IP: *.mail.edu.pl 12.05.03, 12:59 Ja tez uzywam tej gabki od ok. roku, na poczatku szorowanie sie ta ostrzejsza strona troche bolalo , ale dosc szybko sie przyzwyczailam- efekty widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: gąbka na cellulit IP: *.chello.pl 12.05.03, 22:33 A gdzie taką cudowna gąbke można zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: gąbka na cellulit IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 22:35 Gość portalu: lenka napisał(a): > A gdzie taką cudowna gąbke można zakupić? powinnaś ją znależć w każdym sklepie,ja kupiłam w rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś