marghot 16.04.07, 15:51 będę wdzieczna za wskazówki, gdzie w Poznaniu mogę kupić produkty firmy Decleor. W grę wchodzą również sprawdzone perfumerie internetowe.Znalazłam tagomago.pl ale jakos podejrzanie wyglądają ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: Decleor w Poznaniu 16.04.07, 15:58 mysle ze moglabys sie skontaktwac z warszawskim przedstawicielem firmy: Decléor POLAND INA TRADING POLSKA UL. MARYLI 17 02-842 VARSOVIE Telefon : 00 48 22 644 67 57 i sie dopytac o Poznan. Albo wyslac pytanie przez maila ze strony www.decleor.com. Ja kiedys tak zrobilam poszukujac ich produktow poza Polska, dostalam szybko odpowiedz. Domyslam sie, ze chcesz kupic samoopalacz, o ktory pytalas w innym watku. Daj koniecznie znac jak sie sprawuje. Mam ochote go wyprobowac, ale w mojej okolicy nie mam szans zeby go kupic czy zdobyc tester i chce wiedziec czy warto sie starac i zamawiac/przywozic specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: Decleor w Poznaniu 16.04.07, 18:07 perfumeria w kupcu poznanskim. kupilam tam samoopalacz, ale nie wiem czy inne kosmetyki tez maja, zajrzyj:) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Decleor w Poznaniu 17.04.07, 08:04 Tak, pytam o nich w kontekście samoopalaczowym :) Z Lancasterem nie ma bowiem problemu. Zajrzę zatem do Kupca. Ewuchaklucha - jak Twoje wrażenia użytkowniczki? Czy faktycznie sprawa obywa się bezsmrodkowo? Jak z ew. wysuszaniem skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
ewuchaklucha Re: Decleor w Poznaniu 18.04.07, 19:36 samoopalacz goraco polecam, sliczny kolor, cera rozswietlona i nawilzona ale niestety specyficzny zapach jest mimo olejkow eterycznych zawartych w samoopalaczu. mimo wszystko polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Decleor w Poznaniu 17.04.07, 08:07 samoopalacz jest swietny- poj. 125 ml. do ciala i twarzy kosztuje ok 125 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Decleor w Poznaniu 17.04.07, 16:06 czy ten samoopalacz jest tlusty czy bardziej zelowy? Bardzo zalezy mi na tym, zeby nie zatykal porow. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja11 Re: Decleor w Poznaniu 18.04.07, 09:42 jest to taka biala emulsja , ale nie bardzo gesta . Odpowiedz Link Zgłoś