Gość: sara IP: *.neonet.gliwice.pl 20.05.03, 10:38 Czy któraś z Was ma doświadczenia z tą witryną? I czy faktycznie ceny są niższe niż w sklepach? Dość długo nie chodziłam po sklepach i stąd to drugie pytanko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edy Re: www.esentia.pl ?????? IP: *.rmf.pl 20.05.03, 11:44 Ja zamawialam pare razy -jest ok. Cen ymzoesz sparwdzic w ointernecie -sparwdz w swoim sklepie i potem na stronach. maja duzy wybor kosmetykow- to plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: www.esentia.pl ?????? IP: *.neonet.gliwice.pl 20.05.03, 17:57 naprawdę tylko jedna z Was zna ten adres? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: www.esentia.pl ?????? 20.05.03, 18:20 Ja też tam parę razy zamawiałam. Ceny mają trochę niższe niż w sklepach, wybór spory. jak dla mnie minusem jest długie oczekiwanie na realizację zamówienia. Każde moje zamówienie było kompletowane min. 5 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
oorchidea Re: www.esentia.pl ?????? 20.05.03, 21:09 Ceny sa nizsze ? Wg mnie są wyższe- krem Chińskie Zioła Daxu w sklepie kosztuje ok.14 zł, tam ponad 17, podobnie z innymi kosmetykami- Garnier,Pollena. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: www.esentia.pl ?????? 20.05.03, 21:15 Zgadza się. Może niższe ceny dotyczą takich baaaardzo drogich kosmetyków? Radziłabym napierw sprawdzić w sklepie (no i o ile to więcej przyjemności z własnoręcznego ładowania do prawdziwego - nie wirtualnego - koszyka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eoia Re: www.esentia.pl ?????? 20.05.03, 21:31 oorchidea napisała: > Ceny sa nizsze ? Wg mnie są wyższe- krem Chińskie Zioła Daxu w sklepie kosztuje > > ok.14 zł, tam ponad 17, podobnie z innymi kosmetykami- Garnier,Pollena. hm.. przed chwilą zajrzałam na esentia.pl i wszystkie kremy Daxa chińskie zioła kosztują tam ok. 13,30 zł (ceny rynkowe ok. 15 zł). więc przykład chyba nie był z esentia.pl ? anyway, kupowałam tam kilka razy i mogę sklep polecić, wg mnie ceny są korzystne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: www.esentia.pl ?????? IP: 212.69.77.* 21.05.03, 09:16 Ale np. preparat Cellu - Stop (Elancyl) reklamowany w esentia.pl w promocyjnej cenie za 127zl z haczykiem 200ml, ja kupiłam w Warszawie w poddziemiach Dw. Centralnego za 125 zl. A do ceny esentii trzeba pewnie doliczyc jeszcze koszty przesyłki. pozdrawiam, Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: www.esentia.pl ?????? 21.05.03, 10:52 Zauważyłam, że ceny w esentii są różne :) większość jest mniejsza niż w sklepach (aptekach), ale zdarzają się też takie, jak np. Iwostin nawilżajający z filtrami, który dostał cenę promocyjną z 28zł na 24,60zł. Nigdzie go nie mogłam u siebie dostać, więc zamówiłam w esentii z kilkoma innymi rzeczami. Po dwóch tygodniach w aptece krem znalazłam i kosztował 24zł! czyli w esentii to żadna promocja... Proponuję więc sprawdzać ceny w sklepach, bo może nie warto kombinować i zapłacić jeszcze dodatkowo za przesyłkę. Podoba mi się w esentii to, że jest historia zamówienia i w każdej chwili mogę zobaczyć, co się dzieje z moim zamówieniem. Paczkę zamawiałam w niedzielę, w piątek była do odebrania na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś