jessica26 22.04.07, 12:08 Czy to są wg was zgrabne nogi? img101.imageshack.us/my.php?image=nogito6.png Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuj_truj Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:10 Pewnie mi się dostanie, ale wg mnie - nie. Nie są tragiczne i nie rażą odkryte, ale zgrabne nie są. Są średnie/przeciętne. Odpowiedz Link Zgłoś
hifinadiiii Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:18 sa srednie troszke za grube w kostce i kolanie... Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 22:18 sa zgrabne tylko powinna zalozyc szpilki a nie plaskie buty Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:20 Wg mnie to są zgrabne nogi; www.365gunspor.com/unluler/desktop/617.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:25 wg mnie sa to nogi normalnej dziewczyny - ani za chudej ani za grubej. a w obcasach wygladalyby calkiem ladnie (wydluzone). co do tego drugiego zdjecia - to jest modelka na ostrej diecie + photoshop. Nie daj sie zwariowac, masz ladne nogi Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:27 no wiesz niekonicnie na osterj diecie i niekoniecznie wykorzystano photoshop. Sama mam długie i bardzo chude nogi(co stanowi problem np z zakupem kozaków) a nigdy się nie odchudzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:28 ok ja tez mam dlugie i chude nogi choc sie nigdy nie odchudzalam, ale moim zdaniem to nogi takie jak ta modelka ma maly % spoleczenstwa i autorka postu nie ma sie czego wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
hifinadiiii Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:49 pewnie ze nie ma sie czego wstydzic!ale nogi tej modelki sa swietne, marze o takich:)pupa tez super, musze nad soba ostro papracowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalia2010 Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 12:53 Mnie się podobają, sama mam podobne..w obcasach wyglądała by jeszcze lepiej - bardzo kobieco i seksownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 13:39 Niestety nie. A modelka z drugiego zdjecia.. coz.. to nie musi byc ani PS ani ostra dieta- ja tez mam takie nogi, a nie stosuje ani jednego ani drugiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
amberka3 Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 14:10 nie są to atrakcyjne nogi, choc krzywe nie są, bardzo grube tez nie. Widać ze to typ nóg "X", czyli bardzo zbliżone w kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 15:21 nogi przeciętne. mnie nie "szokuja" ani na "tak" ani na "nie". a co do tej drugiej pary ;) kilka postów niżej -to raczej nie widać czy są zgrabne. są szczupłe i opalone ale pełniejszy obraz byłby wówczas gdyby pani stała przodem. z bocznej perspektywy ukryje sie praktycznie każdy defekt i wówczas nawet i kate moss może uchodzić za zgrabność. Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 18:54 to są normalne nogi, też mam takie i to po dużym wysiłku schudnięcia i ćwiczeń na niektórych dziewczynach (szczupłych zapewne) mogą robić wrażenie "za grubych" ale nie są za grube, choć fajniej było by mieć szczupłe problem w tym, że ciężko schudnąć tylko na nogach, nie gubiąc kg w innych miejscach (co na twarzy np. w pewnym momencie już kiepsko wygląda) jedyne co można robić, to ćwiczyć mięśnie - ale to też nie wysmukli do końca i nie sprawi wrażenia superszczupłych na zakończenie mego wywodu przydługiego - nie każdy ma figurę modelki i świadomość tego, że nigdy nie będę miała nóg Kate Moss, bardzo ułatwia życie czego i Tobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 19:04 nie wiem czy życzenia były dla mnie ?:) jesli tak to dziekuje ale ja akurat swej sylwetce nie mam zbyt wiele do zarzucenia, nogom tez:):):) a a`propos kate m. podałam ją akurat jako przykład kobiety totalnie niezgrabnej (wg mnie oczywiście) i absolutnie nie ubolewam że nie mam jej figury;P Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 19:59 a tak do autorki napisałam, bo to pewnie swoje zdjęcie wstawiła, licząc na dobre słowo niepewna swego wyglądu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 19:51 nogi sa ok, ale nie powiem ze jakies super, przydaloby sie troszke odchudzic je, polecam rower, super wyszczupla uda. sama mam super nogi, odziedziczylam po wysokim tacie, dlugie, zgrabne i szczuple. Ale ze jestem szczupla osoba, to tyleczek moj byl troszke plaski. Odkad biegam tyleczka poglaby mi pozazdroscic Adriana Sleranikova (ta z drugiego zdiecia)Ale tu potrzba duzego wysilku, sport kilka razy w tygodniu. Nie sztuka jest byc szczupla ale sztuka jest miec zgrabna figure i jedrne cialo, szczegolnie jak sie przekroczy pewien wiek ;-) Polecam sport! Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Zgrabne nogi 23.04.07, 18:55 >polecam rower, super wyszczupla uda. Pewnie, mnie "wyszczuplil" tak, ze przestalam sie miescic w waskie spodnie. Nie zebym nad tym faktem ubolewala - ale dajac takie rady warto sobie zdawac sprawe, ze rower moze niezle zbudowac miesnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 20:37 Sa calkowicie w porzadku. Wiekszosc osob w tym watku nie bierze pod uwage, ze sa sfotografowane w bardzo niewdziecznej dlugosci szortach i niezbyt efektowanych plaskich butach. Zdjecie tych samych nog w spodnicy i w butach na obcasach na 100% wywolaloby ochy i achy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Zgrabne nogi 22.04.07, 21:55 bardzo zgrabne, w dodatku jak ktos slusznie zauwazyl, w takich szortach i butach niewielu osobom jest dobrze. ja wybralabym minimalnie dluzsze, zeby zaslonic ta gorna, najmniej korzystna czesc uda, ale i tak jest bardzo ok. nogi sklenarikowej z linka nie podobaja mi sie, wydaje mi sie ze miewala lepsze;) lubie smukle nogi, ale te maja za malo kraglosci w miejscach strategicznych plus do tego plaski tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Zgrabne nogi 23.04.07, 08:37 Plaki tylek?? Chyba lepszy taki niz np szafiasty Jennifer Lopez :) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Zgrabne nogi 23.04.07, 09:44 no, sa jeszcze stany posrednie:) ale gdybym miala wybierac to wybralabym szafe j.lo zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jfk3 Re: Zgrabne nogi 23.04.07, 11:26 >w dodatku jak ktos slusznie zauwazyl, w takich szortach i butach niewielu osobom jest dobrze. Jak nogi są zgrabne to i w butach na płaskim i w krótkich szortach.. Odpowiedz Link Zgłoś