Gość: Cassia IP: 136.20.136.* 23.05.03, 12:18 Pomóżcie mi - czy uzywacie kosmetyków Guinota, czy sa dobre, no i to, co też ważne, czyli jakie są ceny?? (orientacyjnie oczywiście) Z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Guinot - ceny ??? IP: 217.98.124.* 23.05.03, 12:41 kupiłam niedawno na allegro maseczke do suchej skóry.zapach ma troche intensywny ale jest świetna.bardzo gęsta i bardo wydajna ale rozsmarowuje bdb.ma rzadko spotykany kolor intensywnie biały.szybko "uspokaja" wrażliwą cerę.jestem bardzo zadowolona.chętnie przeczytam o innych kosmetykach tej firmy.za maseczke zapłaciłam 55zł. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Guinot - ceny ??? IP: 194.152.95.* 23.05.03, 13:30 Kiedys kupilam sobie zel do mycia twarzy i tonik, peeling i kremu na cere z naczynkami. Polecila mi je kosmetyczka Guinota w Londynie po zabiegu i bardzo mi one przypadly. Ale to juz bylo kilka lat temu i od tamtej pory juz nie uzywalam. Ale z tego co pamietam te kosmetyki sa bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cassia Re: Guinot - ceny ??? IP: 136.20.136.* 23.05.03, 14:17 Dzięki Dziewczyny! Ja wczoraj byłam w saunie i po "seansie" :) kosmetyczka zaproponowała mi posmarowanie buźki kremem nawilżajacym Guinota. To było super - skóra potem mięciutka, delikatna i pomimo, ze krem wydawał się tłusty, to buzia była matowa i nie było zadnego tłustego filmu na skórze. Powiedziałam, że się zastanowię nad zakupem, stąd moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Guinot - ceny ??? IP: 62.233.242.* 23.05.03, 14:47 Ostatnio kilka razy byłam u kosmetyczki w salonie Guinot, zabiegi extra., a do tego zawsze dostaję próbki. Szczególnie przypadł mi do gustu tonik do suchej cery (400ml - duże opakowanie!) i krem z o ile pamiętam 56 składnikami aktywnymi, do rąk. Normalnie sam ten krem (bodajże 150ml) kosztuje 51zł, moja mama kupiła zestaw kosmetyków w promocji. Ale ten krem i tak jest moim zdaniem wart tych 50zł:) Inne próbki z tej serii 56składników też dobre, może się skuszę na krem pod oczy. Zastanawiam się nad kremem ujędrniającym do ciała - po próbce trudno stwierdzić skuteczność;) Ogólnie - bardzo polecam, zabiegi również:) Odpowiedz Link Zgłoś