Gość: figa IP: *.acn.waw.pl 24.05.03, 10:20 Czy znacie jakieś tanie - do 100 zł(może być 30 ml) perfumy, które nie wietrzeją po 2 godzinach i ładnie pachną ? Najchętniej coś delikatnego na lato. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda102 Re: tanie i ładne perfumy IP: *.elartnet.pl 24.05.03, 10:29 chcialam co pomoc tylko mamproblem bo nie pamietam nazwy. Kupilam te perfumy na prezent. W sieci Rossmana. Kosztowaly ok 60 zl (sa rozne wersja stezenia i pojemnosci). Rozowe opakowanie. CO WAZNE dostaly one wyroznienie DOSKONALOSC TWOJEGO STYLU. Zapach delikatny ale jak mowila obdarowana przeze mnie osoba dlugo sie utrzymuje. Nazwa jest w stylu jakiegos wloskiego nazwiska, a pod nia znajduje sie napis Not For Everyone - cos w tym stylu. Sprawdz moze ci sie spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linii Re: tanie i ładne perfumy IP: w3cache:* / 192.168.20.* 24.05.03, 10:31 Bruno Bannani-not for everybody to zapewne miałaś na myśli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda102 Re: tanie i ładne perfumy IP: *.elartnet.pl 24.05.03, 10:59 wlasnie o te perfumy mi chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: tanie i ładne perfumy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 14:10 ładne i tanie perfumki ma sephora- 30ml za 60zł! jest 6 zapachów o ciekawych kompozycjach- owocowych, kwiatowych, świeżych... są w długiej, wysokiej buteleczce. Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: tanie i ładne perfumy 24.05.03, 15:40 Tanie i ładne a przy tym trwałe są nowe perfumy Avonu - Pink Suede. Pachną owocami (śliwka?) i piżmem, pasują na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: tanie i ładne perfumy 24.05.03, 19:10 Yves Rocher - Pur Desir de Lys, okolo 30-50zl chyba. Bardzo ladny, swiezy, w miare trwaly. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: tanie i ładne perfumy 24.05.03, 19:24 Acha, i Polleny Ewy Claudia (chyba) - w takim nieprzezroczystym zielonym opakowaniu - zapach po prostu identyczny jak oryginalne Pleasures Estee Lauder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: tanie i ładne perfumy IP: *.acn.waw.pl 24.05.03, 19:50 Jak dla mnie na lato piekne są Esencia De Duende J. del Pozo, no a cena 30 ml kosztuje coś koło 100 zł - u nas w Polsce, bo w bezcłowej pewnie taniej. I są naprawdę b.b. trwałe, cały dzień czuję je na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś