Dodaj do ulubionych

Cleanance K Avene

IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 26.05.03, 14:46
ile kosztuje Cleanance K Avene?
Obserwuj wątek
    • bass5 Re: Cleanance K Avene 26.05.03, 15:16
      ok. 50 zl, Krakow
    • Gość: REksia Re: Cleanance K Avene IP: *.org.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 17:27
      45,50 Gdynia w Aptece ;-)
      • Gość: daria Re: Cleanance K Avene IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 26.05.03, 18:23
        kurcze, drogie to to! ja kupiłam za 50 zł w Warszawie, myślałam wcześniej, że
        jest w cenie Effaclar K, a to takie drogie :-( no, ale tak dużo słyszałam
        dobrego, że chciałam mieć
        • magnolijka Re: Cleanance K Avene 26.05.03, 18:41
          Gość portalu: daria napisał(a):

> kurcze, drogie to to! ja kupiłam za 50 zł w Warszawie, myślałam wcześniej, że
          > jest w cenie Effaclar K, a to takie drogie :-( no, ale tak dużo słyszałam
          > dobrego, że chciałam mieć

po jakim czasie widoczne są efekty?? i czy można to stosować teraz, latem??
          • Gość: daria Re: Cleanance K Avene IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 26.05.03, 20:38
            na pewno nie można na dzień, ale na noc? wydaje mi się, że tak
            • Gość: justy Re: Cleanance K Avene IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 21:16
              można zarówno na dzień, jak i na noc, ale zawsze podczas takiej kuracji trzeba
              stosować w dzień dobre filtry, bo złuszczona skóra jest nadwrażliwa na słońce.
          • Gość: Reksia Re: Cleanance K Avene IP: *.org.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 21:56
            magnolijka napisała:

> Gość portalu: daria napisał(a):
            >
            > > kurcze, drogie to to! ja kupiłam za 50 zł w Warszawie, myślałam wcześniej,
            > że
            > > jest w cenie Effaclar K, a to takie drogie :-( no, ale tak dużo słyszałam
            > > dobrego, że chciałam mieć
            >
            > po jakim czasie widoczne są efekty?? i czy można to stosować teraz, latem??

J astosuje już 2 tygodnie, nakładam na noc, na dzień stosuje Dermikę Mat-B
            complex....jak na razie ...jest dobrze...zobaczymy co dalej ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka