djamika 09.05.07, 21:14 witam Panią Chciałam zapytać czym należy się sugerować wybierająć dobra prostownice. Ostatnio kupiłam prostownice lustrzanke z babylines za ok 220 i berdzo słabo prostujeprostuje. Polecono mi gama ale nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika824 Re: pytanie oprostownce 09.05.07, 21:58 Gama jest świetna. Prostowałam nią u fryzjera-rewelacja!!!Prostowałam tylko na piankę a włosy były gładziutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porcella Re: pytanie oprostownce IP: *.centertel.pl 10.05.07, 23:23 Po pierwsze - prostowanie włosów powinno odbywać się raz na jakis czas - wysoka temp. jaka jest w prostownicy powoduje nieodwracalne niszczenie włosów. Lepiej włosy wyprostowac sobie na jakieś specjalne wyjście ale mieć je zdrowe, lśniące na codzień. Po drugie przed prostowaniem na włosy powinne byc uzyte specjalnie do tego celu przygotowane preparaty - zwykła pianka nie daje takiej ochrony, jak produkty specjalnie do tego celu przygotowane - to tak jakbyś myła włosy odżywką zamiast szamponem. Najlepiej wybierać prostownicę jakiejś znanej dobrej marki, z regulacją temperatury plus preparat ochronny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś